Nie pisałem, zę będę jutro w Żywcu, tylko że wyruszam. Jest taka opcja, że zalogujemy się na noc w okolicach Raciborza. Decyzja zostanie podjęta w trasie.
X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Pytanie od Użytkownika, który na razie chciałby zachować anonimowość:
Czy jest ktoś, kto w sobotę po południu udaje się autem do Krakowa/Katowic/innego większego węzła kolejowego?
Forumowicz jest to dość szeroko znany ... dość niewielki, kolan nikomu nie połamie, szczepionyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Naczelnik?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie dziwna, tylko życiowo-uczelniana.
Żadko widuje się ludzi w większych rozterkach - jechać/nie jechać"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaA ja, jak zwykle zresztą, zwracam się z prośbą do "domowych" o kolejne etykietki z ich specjałów. Jest ich już na mojej stronie 438. A tak chciałoby się więcej... Polecam się łaskawej pamięci."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalZależy, jak jest twoja definicja etykiety. Bo jeśli dowolna, to ja mogę ci trochę przywieźć moich "arcydzieł"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To i ja się zapisuję na te arcydzieła.
A tak naprawdę są to najzwyklejsze małe etykiety, na których napisane są li wyłącznie najważniejsze informacje. Są przede wszystkim funkcjonalne, natomiast artyzmu tam żadnego nie ma. To tak gwoli uczciwości z mojej strony."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Hannibal, weź kilka kompletów, takich jak sopista jest coraz więcej: ahumba, Jaś Wizor itp, itdWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaHannibal, weź kilka kompletów, takich jak sopista jest coraz więcej: ahumba, Jaś Wizor itp, itd
Zobaczę, co da się zrobić.
Ale z tobą Ahumba tyle razy się widziałem, i jakoś mi nie przypomniałeś, żebym ci przyniósł."All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment