Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Butelki z piwem, z kapslami - WYMIANA!
Na kogo, z forumowiczów wybierających się na na Giełdę w Żywcu, mogę liczyć tym razem?
Chodzi o uzupełnienie kolekcji:
Konkretnie chodzi o przywiezienie piwa (pełnej butelki) z kapslem (w możliwie najlepszym stanie), poszukuję:
Kujawiaki:
Kopernik:
Leżajsk:
oraz - "Krotoszyn"
Chętnie po 2 butelki. Podkreślam: chodzi mi o pełne butelki z takimi kapslami, a nie o same kapsle.
W zamian będę miał ze sobą kilkanaście różnych piw ze Słowacji, Czech i Polski, lub $.
Ewentualne propozycje proszę na PRIV.
Comment
-
-
Zacząłem się pakować i wychwalam kangurapl pod niebiosa. Gdyby nie ta półkrata (na 10 szt) z uchwytem, którą od niego dostałem w Szczecinie (warto jeździć na giełdy do Szczecina ) to bym się w Życiu Warszawy nie zabrał z tym piwem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyPytanie od Użytkownika, który na razie chciałby zachować anonimowość:
Czy jest ktoś, kto w sobotę po południu udaje się autem do Krakowa/Katowic/innego większego węzła kolejowego?
Forumowicz jest to dość szeroko znany ... dość niewielki, kolan nikomu nie połamie, szczepiony
tak na serio to podpisuję się pod pytaniem z tym, że ciut wcześniej.......Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
No to idę spać bo kole 5-tej trzeba podnieść zwłoki, aby je przetransportować do Żywca przez Racibórz.
Do zobaczyska jutro.
Teraz już dostępny jestem tylko pod telefonem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo to idę spać bo kole 5-tej trzeba podnieść zwłoki, aby je przetransportować do Żywca przez Racibórz.
Do zobaczyska jutro.
Teraz już dostępny jestem tylko pod telefonem."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNie jestem żadną etykietą"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Cholibka, mógłbym sobie spokojnie spać jeszcze godzinę z okładem, ale jakaś nieokiełznana radość połączona z nieokiełznanym lękiem o zaspanie nakazała mi już wstać i czatować. Plecak spakowany (cieżki jak diabli ) Zniżki na stole, radość w trzewiach...
Jak że się cieszę, że zobaczę już dziś Wasze Wredne RyjeDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyCholibka, mógłbym sobie spokojnie spać jeszcze godzinę z okładem, ale jakaś nieokiełznana radość połączona z nieokiełznanym lękiem o zaspanie nakazała mi już wstać i czatować.
do zobaczenia około 21 w Żywcu!! (będę jechał osobowym z Katowic)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
COŚ OPTYMISTYCZNEGO...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaJuż za 24 godz. będzie po wszystkim...
Napiszę niby to samo - ale jak ładnie bedzie to wyglągało...
- za jakieś 12 godzin wszystko się dopiero zacznie...
Do zobaczyska wszystkim tak koło 6,00 w piwiarni - oby tylko pogoda dopisała...
Comment
-
Comment