X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hannibal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika winczer

Napiszę niby to samo - ale jak ładnie bedzie to wyglągało...
    - za jakieś 12 godzin wszystko się dopiero zacznie...

Do zobaczyska wszystkim tak koło 6,00 w piwiarni - oby tylko pogoda dopisała...
    No, ja mam już za półtorej godziny pociąg z Warszawy do Żywca.
    Do zobaczenia na miejscu.
    "All the good things for those who wait"

Comment

• TomX
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 1035

Przybyłem, zobaczyłem, sporo wafli zakupiłem, a teraz powróciłem Imprezka pierwsza klasa (jak dla pierwszorazowego żywcowogiełdowca)

Comment

• AŃĆKA
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.01
        • 315

Ufff , ja właśnie po pogiełdowej drzemce Impreza udana , dzięki wszystkim za wszystko i do następnego razu
        http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
          Jejku ,ale Wam zadroszczę ... lanego Brackiego i do tego jeszcze zwiedzanie browaru Racibórz ...
          Nic nie straciłeś. Po prostu porażka.

Jak na dziesiątą, jubileuszową giełdę, prezenty były obciachowe. Niby bogato, ale bez klasy. Zamiast tych sześciu piw, co mogę sobie kupić pod domem, wolałbym chociażby jedną zwykłą, okolicznościową szklankę.

Comment

• mareks
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.05
            • 1939

Giełda udana, do zbioru przybyło 11 podkładek + kilka nowości.
            Miło było spotkać znajome twarze i wypić z nimi kilka brackich.
            Dziekuję wszystkim.

Dziś rano w TV był króciótki repotaż z Giełdy.

Prezenty kiepskie i na dodatek Żywiec sie podłożył.
            Jedna z butelek w moim 6-cio paku jest nakrapiana białą farbą emulsyjną. Czyżby zmywarka im nawaliła?

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

Giełda udana kolekcjonersko, przybyło kilkanaście kapsli. Do tego mogłem spotkać wreszcie na żywo Zosiunię i Wzmacniacza.
              Prezenty może nie zwaliły z nóg, jak na jubileusz, do tego w pewnym momencie do ich odbioru, ustawiła się prawie kilometrowa kolejka (dobrze, że się wyrobiłem na powrotny pociąg).
              Podziękowania dla Organizatorów i do zobaczenia za rok

Comment

• mwa
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2003.01
                • 5071

Dzięki organizatorom za udaną giełdę.
                Choć jeszcze nie podliczyłem ile wszystkiego doszło, ale wiem że sporo jest z Cieszyna.
                Piwko oczywiście smaczne Brackie-mam nadzieję, że nie tylko na giełdę a i w sklepach również będzie tak dobre.
                Szkoda tylko, że tak ciężko wracać do domu
                Jak dla mnie impreza super i mam nadzieję, że za rok znów się pojawię w większym składzie.
                Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• cororo
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.04
                  • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks
                  Prezenty kiepskie i na dodatek Żywiec sie podłożył.
                  Jedna z butelek w moim 6-cio paku jest nakrapiana białą farbą emulsyjną. Czyżby zmywarka im nawaliła?

za komentarz moze służyć wypowiedz tej pani która stwierdziła że Freq jest wstrętne-podczas konkursu.Osobiście giełda bardzo udana ,co do prezentów to w sumie dobrze że dali tylko piwo po co przez cały rok na allegro mają krązyć szklanki,kufle czy inne gadżety.
                  Last edited by cororo; 2005-06-19, 10:05.

Comment

• robox
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.11
                    • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
                    w sumie dobrze że dali tylko piwo po co przez cały rok na allegro mają krązyć szklanki,kufle czy inne gadżety.
                    Ledwo co giełda się skończyła a jubileuszowa blacha, dołączona do zestawu z piwem, już się pojawia na allegro, m.in. tutaj

Comment

• jasiu_piwosz
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.12
                      • 620

Giełda wg. mnie bardzo udana zwłaszcza pod względem toważyskim. Poznałem bardzo dużo forumowiczów , spotkałem już mi znanych . Było super. Kolekcja kufli i podstawek też się powiększyła, etykiety z browarów domowych też dostałem. Jestem ogólnie z dwóch dni spędzonych w Żywcu bardzo zadowolony. Dla wszyskich POZDROWIENIA i WASZE

Comment

• Grzegorz_J_bie
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2002.04
                        • 261

Giełda Żywiecka jak zwykle udana! Kolekcjonerzy dopisali, a ja w koncu mam swoją pierwszą przedwojenną podstawke . Upominek upominkiem...ale jak widzialem jak gość wiezie na takim wózku do przewożenia (chyba palet) około 20 6-paków to zastanawiałem się o co tu chodzi...?? Moim zdaniem te zaproszenia powinny być imienne i upominek dostałby tylko ten, który na giełde przyjechał....bo tak to ludzie mają zaproszenia na babcie,mame, tate , ciocie itd....parodia!!!
                        beermats_mezyk@op.pl

Comment

• Żywiec
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.12
                          • 1571

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grzegorz_J_bie
                          Upominek upominkiem...ale jak widzialem jak gość wiezie na takim wózku do przewożenia (chyba palet) około 20 6-paków to zastanawiałem się o co tu chodzi...??
                          TO BYŁ PRACOWNIK TECHNICZNY, KTÓRY DOWOZIŁ PAKI DO BIURA PRASOWEGO.

Comment

• ergie
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.05
                            • 1041

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
                            (...) toważyskim (...)
                            Fakt, toważysko było sóper
                            Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
                            ------------------------------------------------------------------
                            Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• mark33
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.04
                              • 3283

Było super, imprezka udana, przywiozłem kilka pamiątek i co najważniejsze poznałem wielu
                              forumowiczów osobiście. Pozwiedzałem browar ( czytaj matrix lub fabryka) i zamek w Żywcu.
                              Na zamku była niezła wystawa szklanek, kufli oraz butelek z kolekcji Grzegorza Zwierzyny oraz bogaty poczęstunek.

Comment

• cyborg_marcel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 3467

w dziedzinie (re)socjalizacji - miło było
                                niestety, jeśli chodzi o upominki, zgadzam się z Krzysiem - zamiast sześciopaku Żywca z tabliczką, wolałabym jedną fajną okolicznościową szklankę lub kufel (i ewentualnie np. Portera do tego)...
                                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Przetwarzanie...
                                X