X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
    Żal mi tylko, że większość tak chętnie pisze o wpadkach (ewidentnych przyznaję), które jednak na samą idee giełdy kolekcjonerskiej nie mają decydującego wpływu a nie zauważyli innych rzeczy

Grzesiek, nie przesadzaj, przecież pisaliśmy o Leżajsku i Heweliuszu, o pysznych oscypkach, paleniu słodu. O wystawach może mniej, bo mniej ludzi na nich było Po prostu ogólne wrażenie jest takie, że wyszło gorzej, niż zawsze było - tak jak Ahumba zauważył, trochę dziwnie to wygląda, że co roku dla giełdowiczów są naprawdę super gadżety z klasą - na żadnej giełdzie nie ma fajniejszych - zawsze jakieś szkiełko lub kamionkowy kufel, a tu nagle, jubileuszowa giełda i sześcipak Żywca No i te kiełbaski, które przecież stanowiły główne wyżywienie giełdowe To są rzeczy, które najbardziej się zauważa po prostu

Mam nadzieję, że idea piw regionalnych zostanie na kolejne giełdy, proponowałabym lepsze wyeksponowanie stoiska i trochę więcej beczek - pod koniec w sumie już wszystkiego zabrakło Ale nie narzekam
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Wielki_B
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.02
      • 1968

Podziękowania

Podziękowania składane są tutaj i szkoda, że jest ich na prawdę niewiele i w ogólnym bilansie chyba przepadają w konkurencji z krytyką. Dla osób, które naharowały się przy organizacji tej imprezy, nie jest to raczej budujące (delikatnie to ujmując).
      PS.
      Zakładam jednak, że przyczyną jest fakt, iż wśród niemałej ilości założonych wątków dotyczących Jubileuszu, wielu forumowiczów ten akurat temat przeoczyło.

Comment

• Marusia
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
        Podziękowania składane są tutaj i szkoda, że jest ich na prawdę niewiele.....
        .....Zakładam jednak, że przyczyną jest fakt, iż wśród niemałej ilości założonych wątków dotyczących Jubileuszu, wielu forumowiczów ten akurat temat przeoczyło.
        Jest dokładnie tak jak napisałeś, przecież nie ma sensu dziękować w stu wątkach, akurat ten, w którym obecnie piszemy jest najbardziej wiążący i tyle

www.wrowar.com.pl

Comment

• mwa
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2003.01
          • 5071

Jak to czytam to wątpię czasem o co chodzi.
          Mnie przynajmniej jak zawsze bardzo się podoba i pewnie puki Brackie będzie dobre i będzie dostępne.
          Atmoswera jest znakomita. Sporo znajomych, z którymi można porozmawiać, sporo stoisk do przejrzenia.
          Piwko oczywiście znakomie (mam nadzieje, że Brackie będzie nadal takie jakie jest, jeśli nie to pozostanie mi smakować innych znakomitych piw). A kiełbaski to tylko poczestunek, a prowiant można zabrać z domu lub zamówić sobie ciepłe posiłki w restauracji-rewelacja co?
          Co do lokalizacji to jest najlepsze, chyba że ktoś ma pomysł by przenieść z browaru na jakieś pobliskie pole.
          Uważam jednak, że trzeba szanować co się ma, a krytykować to jednak jest najłatwiej-tylko niech sam ktoś taką imprezę zorganizuje.

Ze swej strony jednak bardzo dziękuję organizatorom oraz pozdrawiam wszystkich kierowców
          Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
            Jak to czytam to wątpię czasem o co chodzi.
            Mnie przynajmniej jak zawsze bardzo się podoba i pewnie puki Brackie będzie dobre i będzie dostępne.
            Atmoswera jest znakomita.
            Ja też wątpię - FCJP

Comment

• jasiu_piwosz
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.12
              • 620

MOJA BLACHA

Cororo jestem bardzo szczęśliwy że podobało się Tobie to co napisałem . Czytaj i ucz się a kiedyś napewno to przyjdzie do Ciebie, ale bez mojej BLACHY która już się ze mną nie chce rozstać .

Comment

• pivaria
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.03
                • 1538

organizacja giełdy

Jako jeden z nielicznych na tym forum i w kraju organizatorów giełd powiem tak: wszyscy, którzy krytykujecie nie macie pojecia jak wielki jest to wysiłek organizacyjny, aby dopiąć najbardziej nawet "dupną" giełdę.
                Wpadki zdarzają się na każdej imprezie, a co dopiero na tak olbrzymiej i wielowątkowej jak ta w Żywcu, która jest niekwestionowaną królową giełd polskich i basta!
                To mówię ja: redaktor naczelny oraz organizator giełdy pt. PIVARIA.
                PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
                www.pivaria.pl
                https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

• may
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.01
                  • 1508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria
                  OLE!

Comment

• kiszot
                    🍼🍼
                    • 2001.08
                    • 8114

Jako jeden z nielicznych na tym forum i w kraju organizatorów giełd powiem tak: wszyscy, którzy krytykujecie nie macie pojecia jak wielki jest to wysiłek organizacyjny, aby dopiąć najbardziej nawet "dupną" giełdę.
                    Wpadki zdarzają się na każdej imprezie, a co dopiero na tak olbrzymiej i wielowątkowej jak ta w Żywcu, która jest niekwestionowaną królową giełd polskich i basta!
                    Czyli co?Jeżeli sa wpadki to cicho sza?Bo mi sie wydaje,że warto mówić o tym co dobre ale też należy mówić o tym co sie nie za bardzo udało.
                    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                    So von Natur, Natur in alter Weise,
                    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Marusia
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
                      Czyli co?Jeżeli sa wpadki to cicho sza?Bo mi sie wydaje,że warto mówić o tym co dobre ale też należy mówić o tym co sie nie za bardzo udało.
                      Muszę się wyjątkowo zgodzić z Kiszotem Nie chodzi o to, żeby tylko wychwalać, Grześkowi chodziło o to, że GŁÓWNIE się skarżymy, a nie, że W OGÓLE się skarżymy

Ze swojej perspektywy jako organizatora Warsztatów Piwowarskich wiem, że najlepiej zacząć od najgorszego, to potem jak z roku na rok jest coraz lepiej, to nikt nie narzeka, tylko się cieszy, że jest lepiej niż poprzednio Aczkolwiek uwagi krytyczne też zebrałam i postaram się wykorzystać je w przyszłym roku
                      Last edited by Marusia; 2005-06-22, 12:57.

www.wrowar.com.pl

Comment

• joelka
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2005.03
                        • 817

co do organizacji giełdy

Jakby komuś było mało pochwał to jeszcze raz zachwalę organizację giełdy. Było super i basta! Może dlatego, że był to mój pierwszy raz a może dlatego, że nie wybrzydzam kiedy takie towarzystwo przyjazne spotykam
                        A Marusia ma racje, że najlepiej to dawkować ludziom przyjemności, inaczej się rozbestwić mogą
                        Zdrowie organizatorów!

Comment

• iron
                          🍼🍼
                          • 2002.08
                          • 6754

No to już wiadomo, że ceną za nocleg w eksluzywnym bielskim hotelu było podpisanie "lojalki"
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Shlangbaum
                            • 2005.03
                            • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
                            Może dlatego, że był to mój pierwszy raz a może dlatego, że nie wybrzydzam kiedy takie towarzystwo przyjazne spotykam Zdrowie organizatorów!
                            Zdrowie organizatorów zawsze mozna wypić (nawet Żywcem) To że ludzie z forum są przyjaźni to nie trzeba na giełdę jechać aby się przekonać A co do pierwszego Twojego stwierdzemia: też byłem na giełdzie birofilistycznej po raz pierwszy i nie podzielam Twojegoentuzjazmu. Lepiej sobie to wyobrażałem. O ile trudno nawet pomyśleć, że Grzegorz miałby jakieś złe intencje podczas organizacji giełdy to już nie da się ukryć typowego dla strategii GŻ agresywnego marketingu. Kiełda kolekcjonerska wygladała faktycznie jak jakis dodatek do festynu firmowego. Cieszę się, że mogłem napić się Kujawiaka z Kega ale nie po to jechałem 100 km.
                            Last edited by Shlangbaum; 2005-06-22, 13:23.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• albeertos
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 2313

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                              ...ale nie po to jechałem 100 km.
                              Bój się Boga! 100 km w Polsce jeśli chodzi o giełdy to pryszcz!
                              (_)>
                              Nigdy się nie poddawaj!!!
                              Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
                              Lech jest tam gdzie jego wiara
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Shlangbaum
                                • 2005.03
                                • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
                                Bój się Boga! 100 km w Polsce jeśli chodzi o giełdy to pryszcz!
                                Może i tak ale za przejazd nawet 50 km trzeba zapłacić, nie?? I wobec tego mozna miec jakieś oczekiwania. Tu chodzi tylko o to, że nie zostały do końca spełnione lecz częściowo. Stąd moje mieszane uczucia.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Przetwarzanie...
                                X