wykorzystałam już maksymalną ilość opcji ale oprócz "tylko w łikendy", powinno być też "oczywiście, że w łikendy"
Zapowiedź rzeczy wielkich w pewnym średniej wielkości mieszkaniu na Mokotowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąZabić Gatesa. IE mi się wiąchnał zanim dodałem ankietę. Ale już jest.
Wpraszaj się, Twilight, wpraszaj.
Zagłosowałem już, ale z powyższym zastrzeżeniem, że najwcześniej w marcu.
Comment
-
-
do ok 18 lutego możet byt. Kolejny tydzień zapomnijcie o mnie jako o kompanie do picia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Skoro wielokrotny wybór, to zaznaczyłem aż 4 opcje; co sobie będę żałował. Najbardziej podoba mi się "piątek od 21". Opcje o 17-tej nie znalazły uznania, albowiem o tej porze jeszcze jestem w biurze, a czasem dłużej...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dla mnie piątek po 21 i weekend.
W tygodniu niestety nie wchodzi w rachubę bo trzeba na 8 rano na uczelnię (drugi koniec miasta ).pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Twilight_Alehouse zadeklarował swoje przybycie do stolicy w marcu a ja, jeśli oczywiście mogę chciałbym przeprowadzić małą inspekcję Belfasta, Ciechana no i oczywiście Okuniewa w kwietniu a przy okazji mógłbym zrobić małą inspekcję w twoich płytach, (jeśli będzie można).
Comment
-
-
Wtorek i piątek pasują. W czwartek w pracy jestem niestety.
Impreza będzie mam nadzieję do rana (jeśli nie to wpraszam się na nocleg )
Comment
-
-
Nie mogę odpowiedzieć bo musiałbym zakreślić trzy odpowiedzi.
Najchętniej piątek po 21.00, w drugiej kolejności wykend wieczorem ale mógłbym też w czwartek na upartego ale to już znacznie mniej chętnie. Z drugiej strony jeden inaugurujący czwartek jeżeli teraz nie można w wykend to bardzo chętnie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąAha, ankieta jest jawna, żeby odliczyć wrocławiaków, którzy mają zwyczaj wypowiadania się na każdy temat, czy ich dotyczy, czy nie.
Co za podłe insynuacje, jestem oburzona
Comment
-
Comment