Przepraszam za naszą pomyłkę. Pośpiech jest złym doradcą.
p.s. Jednocześnie z przymróżeniem oka informuję, że nie ma konieczności składać wniosku w urzędzie miejskim o wydanie nowego dowodu z powodu zmiany nazwiska
ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA!
==============================
Wszelkie Komentarze prosimy kierować do osobnego tematu:
Święta, Święta i po Świętach. Tak mocno wczułem się w świętowanie, że zapomniałem o konkursie – również głosowanie na najpiękniejszą etykietę mamy za sobą.
Głosowanie odbywało się przy słowach uznania oraz krytyki dla organizacji jak i organizatorów tegoż konkursu. Wasze opinie są cenne i dzięki nim przyszłoroczny konkurs będzie bardziej dopracowany. Dziękujemy również uczestnikom i głosującym.
Oficjalne ogłoszenie wyników: 30 kwietnia 2005 – podczas 2.Piwowarów Podlaskich na które serdecznie zapraszamy wszystkich warzących i chcących warzyć piwo. Zapowiada się solidna i atrakcyjna impreza.
May, a ja znowu z łyżką dziegdziu.
O ile wiesz, to napisz nam z łaski swojej jak pan Piotr Bodner, zwycięzca głosowania, zareagował na swój sukces. Cieszył się z tego, że opracował najładniejszą, najoryginalniejszą etykietę? Czy może cieszył się, że przez dziwnymi sposobami udało mu się wykolegować innych uczestników konkursu? A może potrafił uzasadnić dlaczego z dwóch niemal takich samych jego etykiet prawie wszystkie głosy padły na jeden wzór? Pokazał się w ogóle po zakończeniu konkursu? Odebrał jakąś nagrodę?
No a Ty, jesteś zadowolony z przebiegu konkursu? Zauważasz może jakieś niedoróbki?
Pytań miałbym jeszcze mnóstwo, ale może ograniczę się do jednego. Czy ta "zwycięzka" etykieta faktycznie zostanie umieszczona na karcie pocztowej?
Regulamin powinien przewidywać możliwość zgłoszenia 1-2 etykiet. Wtedy mielibyśmy ciekawą walkę między Siódemką i Krzysztofem K.
Przyznam, że nie rozumiem, dlaczego wyżej wymienieni zgłosili tak dużo etykiet. W przypadku Tabletki i CarlBerga może jest to jakoś uzasadnione - ich etykiety są w większości różne. 4 etykiety Krzysztofa, choć bardzo ciekawe, bazują na tym samym pomyśle - są niemal identyczne. Drodzy Państwo, to były strzały do własnej bramki... Oczywiście zakładam, że w konkursie bierze się udział, żeby go wygrać, a nie żeby się zaprezentować.
Niemniej gratuluję Wam sukcesu - sumując wszystkie głosy: Siódemka - miejsce pierwsze, Krzysztof Kulec - miejsce drugie.
Comment