Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBerg
Jest raczej smutek, że tak niewiele browarów nadesłało etykiety, a jak już, to jedną-dwie sztuki. Smutek jak wszystko w kraju - nikomu się nic nie chce.
Ja wysłałem dwie, bo więcej nie mam - na razie
Ale też jestem zaskoczony, że tylko 14 browarów nadesłało swoje etykiety
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBerg
(...)Jest raczej smutek, że tak niewiele browarów nadesłało etykiety, a jak już, to jedną-dwie sztuki. Smutek jak wszystko w kraju - nikomu się nic nie chce. (...)
Ej, kolego - nie przesadzaj. Nam się chce. Prawie wszystkie nasze warki (wyjątek: kwasiżurki) posiadają swoje nazwy i swoje etykiety (ponad 30 warek). Prawda jest jednak taka, że wcześniej korzystałam ze zdjęć internetowych i dlatego nie mogłam przypisać sobie autorstwa takiej etykiety. Zdjęcie należało do kogoś innego, a nie do mnie. "Lipa z miodem" to jedyna etykieta zrobiona od początku do końca przez Maćka i dlatego tylko ona znalazła się w konkursie....
z Maggykiem chętnie byśmy nadesłali, ale jako że jakoś jesteśmy skonszachtowani z jednym z organizatorów no to sobie odpuściliśmy udział.
Miałem jednak wielki problem z wyborem tej któa mi się najbardziej podoba, z jednej strony fajne są te minimalistyczne, z drugiej strony te bardziej rozbudowane też cieszą oko
bardzo ciekawy i tworczy konkurs nagrody tesh ciekawe - mysle ze powinnismy wspomoc tych ktorzy wzieli udzial w tej potyczce - takze ODDAWAJMY GLOSY bo WSZYSCY BROWAROWICZE TO JEDNA RODZINKA :P
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Dobra: moja wina, bo za późno wysłałem. Szkoda.
Zgłaszam oficjalną petycję do Sz.Organizatorów.
Jako uczestnik tego Końkórsa zgadzam się i proszę, aby oficjalnie w świetle prawa złamać regulamin Konkursu - i żeby etykiety, które dotarły z opóźnieniem również mogły wziąć w nim udział.
W końcu to jest zabawa
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
ja przyznaje, mimo, że miałem ukończone trzy etykiety nie nadesłałem, gdyż nie odpowiada mi treść regulaminu. jedną etykietę zrobił dla mnie kolega, druga to wariacja na temat motywu Coopersa a trzecia jest tak banalna, że szkoda było się wygłupiać.
Comment