Na samą giełdę, to mi się nie chce jechać, ale jak się szykuje np jakieś ognisko , noclegi itp, to się chyba bym skusił
Giełda w Ciechanowie - plotki
Collapse
X
-
Pewnie i to nie tylko organizowana przez Ciechanów. Bowiem 20 sierpnia w Ciechanowie będzie miała miejsce Biesiada Kasztelańska organizowanea przez Sierpc. Także imprez się w tym Ciechanowie namnożyłoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyTeż to wczoraj zauważyłem. Mam dziwne wrażenie, iż nie jest to przypadkowa zbiezność datŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Giełda już tuż-tuż
Czy wybiera się ktoś może do Ciechanowa kiblem... ee... pociągiem z Warszawy o nieludzkiej porze 4:23 z Woli (4:40 Gdańska; 4:53 Toruńska; po drodze parę pomniejszych)
Nie chciałbym samotnie przesypiać stacjiDick Laurent is dead.
Comment
-
-
witaj jak się wszystko wyjaśni jutro z kasą to ja będę jechał. Miło bedzie miec towarzystwo w podróźyZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Ja myślałem, że może zajrzę na giełdę, mimo, że nie zbieram żadnych podkładek czy nalepek, ale raczej ze względu na zapowiadającą się dobrą pogodę, pożegluję jednak w ramach rekreacji i odpoczynku na zalewie zegrzyńskim. No chyba, że zagrzmi jakiś grom z jasnego nieba
Comment
-
-
Ja się zastanawiałem nad jazdą tym kiblem i nawet miałem zadać to samo pytanie... Wsiądę więc na przystanku Warszawa Koło o 4:29 ( )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
W ogóle nie będę spał - najlepsza metoda...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
-
A mi się właśnie reszta sekcji bialskiej wyłamuje. Właśnie się dowiedziałem, że już na pewno pojedziemy w maksymalnie dwie osoby a być może sam będę zmuszony taką podróż odbywać No to już sam nie wiem czy pojawiać się. No ale zobaczymy.... Jak będę to obiecuję zwierzyńca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyGiełda już tuż-tuż
Czy wybiera się ktoś może do Ciechanowa kiblem... ee... pociągiem z Warszawy o nieludzkiej porze 4:23 z Woli (4:40 Gdańska; 4:53 Toruńska; po drodze parę pomniejszych)
Nie chciałbym samotnie przesypiać stacjialapin@wp.pl
Comment
-
-
Łokej
Na 95% będę nim jechał. Pozostałe 5% zalezy od tego czy nie zaśpię, i czy rower, na którym będę pedałował z Pruszkowa nie rozpadnie się po drodze, bo po pewnych przeróbkach wczoraj nie miał jeszcze premiery w drodze.
Jeśli będzie jechał jeden kibiel, to będę w służbówce na końcu pociągu. Jeśli będą dwa, będę na końcu pierwszej jednostki.
Z zobaczenia!Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment