Mnie na 100% nie będzie niestety...
Giełda w Ciechanowie - plotki
Collapse
X
-
-
-
No i d*** zbita.
Moja $%^*$%^*$ skleroza zapomniała wyciągnąć z kompa w pracy czytnika z kartą do aparatu. Będę więc musiał bladym świtem odwiedzić jeszcze gazownię, bo wajazd bez fotomaszyny (no, z kartą 16MB ), to raczej tak średnio...
Ląduję 8:40 w CiechanowieLast edited by slavoy; 2005-08-19, 23:41.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Co prawda na giełdzie nie byłem obecny, ale dla mnie giełda okazała się bardzo udana. Dzięki Małejżonce zostałem szczęśliwym posiadaczem zamorskiego ręcznika barmańskiego. Asiu bardzo ci dziękuję
Comment
-
-
Do czego to zmierza - niedługo z domu nie będziesz się musiał ruszaćPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikDo czego to zmierza - niedługo z domu nie będziesz się musiał ruszać
Z drugiej zaś strony nie stać mnie na wyjazdy na wszystkie giełdy, które odbywają się w naszym kraju.
Comment
-
-
Nie przesadzam - stąd na końcu wypowiedzi morda
W Ciechanowie piski i wrzaski, pogoda dopisuje. Gorsza we wrześniu nie będzie , niech no tylko miejscowe szlaki poprzecierają...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Nie mogłem zostać z innymi do jutra, więc o 12-tej opuściłem rozbawione towarzystwo.
Piwko się lało. Pszeniczne też, co prawda na butelki nie zdążyli nakleić etykiet, ale można je (piwo) było zakupić w 0,33 i 0,5l butelkach.
Kupa forumowego i nie tylko luda, pogoda piękna.
Dzięki dla organizatorów i współorganizatorów (Iron + Małażonka) za taką FAJNĄ imprezę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie, mile spędzony czas :-)
Fajnie było zobaczyć dawno nie widziane gęby
Comment
-
-
Opiszę pokrótce co, jak i dlaczego.
Dzięki uprzejmości Zarządu Browaru pierwszy raz mieliśmy okazję nocowania na terenie browaru. Było super. Gdy bladym świtem przez okno zauważyliśmy pierwszych giełdowiczów - za pięć minut byliśmy już wśród nich. Gorzej z drzemką pogiełdową. Każda próba kończyła się wyniesieniem zwłok na zewnątrz . Sama giełda nie była wielka (przyjechało ok. 150 osób), ale przyjemna i, przynajmniej dla nas, płynąca etykietami. Dobrym pomysłem był namiot z ekspozycją wytworów ciechanowskich, dyplomami i gadżetami. Obok można było kupić piwo po promocyjnych cenach. Można również było zwiedzić browar - kilkadziesiąt osób skorzystało z okazji. Organizatorzy dwoili się i troili, co by giełdowiczom zapewnić jak najlepsze warunki, do tego stopnia, że osoby pozostające do niedzieli otrzymały w prezencie od browaru beczułkę piwa, co by wieczorem za bardzo nie wyschli. Jedynym minusem, który niestety jest moim niedopatrzeniem, bo nie zwróciłam na to uwagi i nie uprzedziłam organizatorów - był brak jedzenia w trakcie giełdy. Błędy są jednak po to by za rok je eliminować. Wstępnie bowiem mamy zapewnienie, iż istnieje chęć zaproszenia nas w przyszłym roku .
Dziękuję jeszcze raz bardzo Zarządowi Browaru za gościnę, organizację Giełdy i serdeczność, dzięki której ta giełda pozostanie niezapomnianą.
PS. Zdjęcia oczywiście będą, jednak musimy najpierw zrobić dokładną cenzurę
Comment
-
-
No i po giełdzie. W sumie bardzo udana, parę rzeczy przybyło do zbioru. Towarzysko też jak najbardziej godna polecenia. Bardzo dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za mile spędzoną sobotę. Wasze zdrowie (oczywiście ciechanem)
P.S. Drobna uwaga. Na giełdzie był zauważalny brak jedzenia, jednak kebaby na rynku w zupełności to rekompensowały. Slavoy wie pewnie o tym najlepiej
Comment
-
-
No ja to w zasadzie nie mam nic do dodania (poza zdjęciami, ale to "za chwilę" ) do tego, co napisała Małażonka poza jednym...
ZARAZ BĘDZIE CIEMNOLast edited by iron; 2005-08-21, 23:39.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment