Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Giełda w Ciechanowie - plotki
Collapse
X
-
Gratuluję udanej imprezy. Nie ukrywam, że odczuwam pewien niedosyt z powodu mojej nieobecności - ale były sprawy których przeskoczyć nie udało się.Mam jednak nadzieję, że w przyszłym roku-owszem "zaliczę" giełdę w Ciechanowie.
Należą się solidne gratulacje organizatorom.
Comment
-
-
Giełda bardzo udana, przyjechało sporo ludzi z całego kraju , było kilka osób z Litwy, bardzo dobra organizacja imprezy ,
Dobry był pomysł z namiotem w którym były prezentowane
produkty browaru , jak dla mnie bardzo udana impreza , wielkie podziękowania dla Zarządu Browaru i tym bez których tej imprezy by nie było czyli Małejżonce i Ironowi.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Tak, bardzo fajna Giełda - serdeczne podziękowania dla Browaru Ciechanów oraz "spiritusów movensów" tego przedsięwzięcia - Małejżonki i Irona.
Co prawda (wbrew planom) przyjechałem za późno, w konsekwencji czego wyjechałem wcześniej, niżem planował - ale i tak zabawa była przednia, piwo wyśmienite, kilka "trofeów" się też trafiło - całej naszej czwórce ( ) bardzo się podobało...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Tak jakoś było fajnie, że podziękowania wydały mi się oczywiste i do tej pory ich formalnie nie umieściłem DZIEKUJĘ organizatorom, zaskoczyła mnie całkiem spora liczba osób jak na termin wakacyjny. Dużo dobrego piwa, sympatyczna miniwystawa, duże kebaby (Jarek dostał od pani zakaz spozywania ), sympatyczne towarzystwo ciekawych kobiet w drodze powrotnej. Czegóż chcieć więcejTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ciekawe, że jedno zdjęcie pochodzi ze Zlotu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Na stronie Browaru pojawiło się 8 zdjęć z giełdy, można nawet kilku forumowiczów/ek rozpoznać...
Comment
-
-
Comment