W związku z tym, że nie wszystkim odpowiada termin Giełdy w Ciechanowie do końca marca prosimy o zagłosowanie w podanej ankiecie - Wy zdecydujcie, który termin giełdy będzie dogodniejszy
Termin giełdy w Ciechanowie
Collapse
X
-
Pytanie dotyczy tylko i wyłącznie tegorocznej giełdy (Giełda i Zlot w tym samym miejscu)
Sądzę, że jeśli zrobi się z tego impreza cykliczna - giełda będzie się odbywać w trzecią sobotę sierpnia, tak jak to odbywało się w Browarach Warszawskich...
Comment
-
-
Ja wolę 13 ze względu na 99% uczestnictwo w obu imprezach wołałabym większą rozbieżność czasową, ale jak będzie 20 to tez przyjadę oczywiście W końcu ze mnie kolekcjoner pierwszej wody
Comment
-
-
Oba w tym roku są dla mnie fatalne. Urlop i wyjazd.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Moim zdaniem pytanie sie o termin jest nietrafione - zawsze komuś nie będzie pasować. Moja propozycja jest taka - zarządzcie NA TWARDO - ZAWSZE PRZEDOSTATNIĄ SOBOTĘ SIERPNIA. To pozwala uniknąć zbędnych dyskusji, datę mozna sprawdzić w kalendarzu, chętni się dostosują, a niechętni zawczasu ominą.
Oczywiście wykonam zobowiązania wynikające z rozmowy telefonicznej.
Comment
-
-
Dzięki
Termin jest na tyle odległy, że można zbadać "rynek". Z końcem miesiąca ustalić ścisłą datę, a nieforumowych kolekcjonerów powiadomić na kolejnych giełdach (których w międzyczasie jeszcze trochę jest ).
Pewnie, że wszystkim się nie da dogodzić, a wypowiedzi w stylu Hanibala nic nie wniosą do sprawy, ale jest szansa wybrać termin, który odpowiadałby większej liczbie osób
Comment
-
-
Myśle, że jeżeli ta giełda ma być kontynuatorką letniej giełdy w Browarze Warszawskim to warto zachować również termin tamtej giełdy - przedostatnią sobotę sierpnia.
Przy okazji termin ten jest wygodniejszy dla wszystkich urlopowiczów, ponieważ środek sierpnia to szczyt urlopowy i sporo osób może być w rozjazdach (co zresztą widać po niektórych wypowiedziach na forum).pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Zgadzam się z Hannibalem. Do sierpnia jeszcze daleko.
Jak na razie nie myślałem o tym co będę robił w sierpniowe weekendy (no może poza pierwszym bo chyba pojadę na przystanek Woodstock) ale teraz już wiem
Głosuję na ostatnią opcję.Last edited by dkrasnodebski; 2005-03-08, 17:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski[...] chyba pojadę na przystanek Woodstock [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment