A ja głosuję na 13-tego, bo swobodnie można będzie zostać na sobotę i niedzielę w Ciechanowie.
W końcu w poniedziałek 15 jest śwęto. Czyli wyjdzie taki ... przed-zlot.
Ankieta zakończona - przeważa termin 20. VIII. 2005 roku, za tym samym terminem opowiadali się w większości kolekcjonerzy na Giełdzie Świdnickiej. Zatem kończę ten temat strwierdzeniem: CIECHANOWSKA GIEŁDA ODBĘDZIE SIĘ DN. 20. VIII. 2005 ROKU
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
CIECHANOWSKA GIEŁDA ODBĘDZIE SIĘ DN. 20. VIII. 2005 ROKU
to teraz proszę o ankietę od której giełda ma się zacząć
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
1. Wyniki są błędne bo oddano 100,01% poprawnych głosów.
2. W końcu odpowiedź 3 brzmiała "jest mi wszystko jedno", a nie "jest mi wszystko drugie" czyli głosy tak oddane należałoby odczytać "biorę opcję pierwszą" i zaliczyć na poczet odpowiedzi 1.
Efekt
13. VIII. 2005 roku 7+12=19
20. VIII. 2005 roku 13
Widzę że Kalifat za wczorajszą repry-mendę od barmana za karygodne wypijanie własnego piwa w knajpie musi powyżywać się na bogu ducha winnych Browarowiczach
Widzę że Kalifat za wczorajszą repry-mendę od barmana za karygodne wypijanie własnego piwa w knajpie musi powyżywać się na bogu ducha winnych Browarowiczach
Comment