Ostateczne wyniki zostaną ogłoszone z końcem miesiąca- wstępnie jednak wynika (także z rozeznania w Świdnicy), że Giełda w Ciechanowie odbędzie się 20-tego sierpnia, a wtedy istnieje możliwość dwóch giełd jednego dnia
Giełda Birofilistyczna w Lublinie-20.VIII.2005 [odwołana]
Collapse
X
-
Do sierpnia jest jeszcze trochę czasu. Może się dogadają. Oczywiście im większy odstęp między giełdami tym lepiej. Ze względu na frekfencję, bo na obydwu giełdach sporą część będą stanowili ci sami kolekcjonerzy z Warszawy i okolic. Nie każdy może sobie pozwolić na eskapady co tydzień.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
A ja się po prostu cieszę,że po długiej przerwie następuje reaktywacja giełdy lubelskiej.Termin to rzecz drugorzędna-jestem pewien,że nie będzie dwóch giełd tego samego dnia (do sierpnia wszystko się pewnie wyklaruje)..Piękne słoneczko,zimne piwko...ach już się nie mogę doczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika igiA ja się po prostu cieszę,że po długiej przerwie następuje reaktywacja giełdy lubelskiej.Termin to rzecz drugorzędna-jestem pewien,że nie będzie dwóch giełd tego samego dnia (do sierpnia wszystko się pewnie wyklaruje)..Piękne słoneczko,zimne piwko...ach już się nie mogę doczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otwieraczNo to chyba, a wręcz napewno nie doczekamy się reaktywacji giełd w Lublinie, przynajmniej nie w tym roku, kolega, który w pewnym sensie zapoczątkował ten cały pomysł zadecydował, iż GIEŁDA W LUBLINIE ZOSTAJE ODWOŁANA. Tak więc, nie ma już chyba, żadnych problemów, z giełdami na miesiąc sierpień, zostaje tylko giełda Ciechanowska, bo o giełdzie w W-wie też wiem, co nie co. Nie chcemy nikomu kradnąć terminu giełdy, ani w ten sposób podzielić giełdowiczów na jakieś 2 grupki, proszę także o umieszczenie jakiegoś KALENDARZA GIEŁDOWEGO, wtedy wszyscy unikniemy podobnych kłótni, a wszyscy będziemy wiedzieć kiedy ową giełdy możemy zorganizować i kiedy jest najlepszy na to termin. Życzę także fajnej giełdy w Ciechanowie, którą mam nadzieje uda się zorganizować i wypadnie jak najlepiej. Proszę także Arta o usunięcie tego temata by uniknąć jakiś nieporozumień.
Vae Victor, vae victis.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otwieracz(...). Nie chcemy nikomu kradnąć terminu giełdy.(...) Proszę także Arta o usunięcie tego temata by uniknąć jakiś nieporozumień.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otwieracz...proszę także o umieszczenie jakiegoś KALENDARZA GIEŁDOWEGO, wtedy wszyscy unikniemy podobnych kłótni, a wszyscy będziemy wiedzieć kiedy ową giełdy możemy zorganizować i kiedy jest najlepszy na to termin...
Warto też sprawdzic kiedy odbywają się różne warsztaty piwowarskie.
Ostatno np. wypadła giełda w Chojnowie odbywająca się pod koniec września.
Powodzenia.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber(...)trzech lat (2004-2002)Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Cieszyłem się, że będzie nowa giełda w zasięgu możliwości mojego samochodu. Może jeszcze nie wszystko stracone? Przejrzałem kalendarz giełd, także pod względem położenia geograficznego i myślę, że koniec września byłby optymalny. W tych okolicach była giełda w Chojnowie, ale rok temu jej nie było i nie wiem czy będzie. Nawet gdyby miała się odbyć to wystarczy tygodniowy odstęp, bo obydwie giełdy i tak nie byłyby dla siebie konkurencyjne ze wzgledu na odległość. Byłoby to więc miesiąc po Ciechanowie, kilka tygodni po Grodzisku, miesiąc przed Tychami i dwa miesiące przed Radomiem. Rozważcie szanowni Lublinianie tę sprawę, bo szkoda by było stracić możliwość jeszcze jednego spotkania.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-OsetCieszyłem się, że będzie nowa giełda w zasięgu możliwości mojego samochodu. Może jeszcze nie wszystko stracone? Przejrzałem kalendarz giełd, także pod względem położenia geograficznego i myślę, że koniec września byłby optymalny. W tych okolicach była giełda w Chojnowie, ale rok temu jej nie było i nie wiem czy będzie. Nawet gdyby miała się odbyć to wystarczy tygodniowy odstęp, bo obydwie giełdy i tak nie byłyby dla siebie konkurencyjne ze wzgledu na odległość. Byłoby to więc miesiąc po Ciechanowie, kilka tygodni po Grodzisku, miesiąc przed Tychami i dwa miesiące przed Radomiem. Rozważcie szanowni Lublinianie tę sprawę, bo szkoda by było stracić możliwość jeszcze jednego spotkania.
Comment
-
Comment