Problemem jest termin. Proponuję 27 sierpnia, 3 września, ew. październik. Proszę o opinie, uwagi i inne
Wystawa w Ciechanowcu - termin oraz inne wątliwości i uwagi
Collapse
X
-
Zmienił bym nazwę na sugerowany termin wernisażu . Mnie pasuje albo 3 września albo początek października. W sierpniu mam urlop i niestety nie mogę uczestniczyć w tym wydarzeniu choć wystawę tak czy tak będę chciał zobaczyć.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
-
W zasadzie jeśli ma to być sobota, to jak dla mnie wszystkie terminy są OK, ale jeśli byłoby to w początkach października, to działającymi na plus argumentami byłoby to, że urlopy (rodzinne) już dobiegłyby końca, dzieci poszłyby do szkoły i istnieje większe prawdopodobieństwo przybycia dużej ilości gości (ale mi się zrymowało ).
Comment
-
-
Narazie zbieram głosy. Rozmawiałem z kolegą, który ma mieć wystawę po mnie. Zgodził się na ewentualną zamianę. Wtedy mógłbym wejść na październik. Choć osobiście wolałbym wcześniej, gdyż u nas sezon kończy się we wrześniu, a obok Szanownych Forumowiczów istnieją różni inni ludzie, którzy mogliby zobaczyć wystawę pod koniec lata.
Co nie zmienia faktu, że możnaby przeprowadzić spotkanie w Ciechanowcu np. pod koniec września lub urządzać je co weekend przy okazji pojawiania się kolejnych zwiedzających.
Jednak sponsor postawi piwo raz i raczej na otwarcie.
Comment
-
-
To zrób otwarcie we wrześniu, a forumowicze przybęda na chuczne jej zamknięcie w październiku. A każdy przywiezie swoje ulubione piwo i po sprawie.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Przede wszystkim po przeanalizowaniu wyników ankietyTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Bioręc pod uwagę znikome zainteresowanie ową ankietą...
Trzy osoby z Forum, czy jedna na otwarciu, to przyznasz, nie za wielka różnica.
Wystawa nie otwarta, nie istnieje w mediach, dlatego zależy mi na jak najwcześniejszym terminie tegoż.
Comment
-
-
Ja tylko żartowałem bo też zwróciłem uwagę na ilość osób które zagłosowały.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment