mamy już zaprojektowane przez kolegę ergie'go logo a wypadałoby też wprowadzić nazwę, która określała by nas. stąd zwracam się do was o ew. propozycje.
nazwa dla krakowskiej grupy browar.biz
Collapse
X
-
To może
Lajkoniki
Tylko nie wiem co na to producent paluszkówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelto byłby nawet bardzo trafne, bo pierwsza część słowa lajkonik, czyli lai` jest prawdopodobnie pozostałością po niemieckim słowie oznaczającym 'świeckie bractwo cechowe', anie byłby
Comment
-
CKliwe Lajbocki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Logo poddam do oceny po wprowadzeniu do niego nazwy grupy, ma ona być jego częścią i decydować o ostatecznym kształcie projektu.Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2005-04-26, 14:13.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Related Topics
Collapse
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Opinia czekała od dawna, bo nijak nie wiem gdzie to przypisać. Zapewne jest robione (akurat słowo) w Polsce, ale w którym browarze grupy nie będę badał. Przypomniałem sobie o niej przy okazji Ceres z Włoch/Danii.
Kiedy go nabyłem, długo się zastanawiałem czego mogę oczekiwać......-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Znany w Polsce browar z walońskiej prowincji Luxembourg nieopodal granicy z Luksemburgiem.
Na ecie info: "modern red beer", chmiel Styrian Golding, zaw. alk. bardzo dokładnie podana: 6,671%
https://lupulus.be/biere/jolly-poupee-33cl
Aromat - na początku...-
Channel: Belgia
2024-12-22, 22:43 -
-
Stuttgarter Hofbräu to browar należący do grupy Radeberger
Helles
11,2% ekstr.
4,7% alk.
Butelka mini Euro 0,33 l.
https://www.stuttgarter-hofbraeu.de/...ment/kaepsele/
Aromat - jest chmiel i słód,...-
Channel: Niemcy
2024-12-09, 00:22 -
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 19:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment