Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
nazwa dla krakowskiej grupy browar.biz
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakKrakowska Piwna Szlachta.
UltraKrakerPiwnyjeHoolsy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakKrakowska Piwna Szlachta.
lepiej chyba
Zaszlachtowani Piwem Krakusi
mnie wciąż chodzi po głowie taka dziwna nazwa:
Zdrowie Najjaśniejszego PanaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
A ja bym wam zaproponował GALICJA BROWAR BIZ - albo coś ze słowem "Galicja". W ten sposób i tradycji będzie zadość i Jaśnie Pan będzie zadowolony.
P.S. - No bo "Wawelskie Smoczki" to brzmi jakość tak niepoważnie...
Comment
-
-
-
kurka wodna - jestem zdruzgotany... pakuję się i wyjeżdżam z browaru. jutro- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
spoko, już E-Prezesowi podprowadziłem ostatnio piwko więc przyjmuję z pokorą werdykt, zresztą ja swój pomysł oparłem na skojarzeniu poprzednika i tak w ten oto sposób, dla każdego mogłoby nie starczyć nawet łyczka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Właśnie wróciłem z roboty i siadam ponownie nad logiem myślę że najpóźniej jutro zostanieono poddane pod publiczną ocenę na forumLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
mam wrazenie, ze wybor nazwy dokonal sie poprzez metode tzw. ograniczonej demokracji, ale moze pomyslodawcy maja swoje prawo do ustalenia swoich reguł?
Comment
-
-
zasadniczo organizatorami i jurorami byli ja i ergie. rozumiem, że nie jesteś zadowolony z wyboru, ale tak się głupio składa, że nazwa nam się spodobała a na spotkania grupy nikt inny poza wyjątkami nikt nie chciał przychodzić, więć jury było ograniczone.
Comment
-
-
Nie odnoszę się do nazwy, a do metody. Sam pomysł nawet bardzo mi się spodobał.
Comment
-
Comment