Koszulki mogą być też jasnoniebieskie, jasnozółte i czarne
logo LAJBOCKI
Collapse
X
-
-
Cieszę zię że się Wam podoba to logo, ale wymaga ono jeszcze dopieszczenia. Ale dopieszczał będę go jutro żeby mieć dystans do tego co zrobiłem.
A teraz kilka odpowiedzi na zadane pytania.
Biało niebieskie bo takie są barwy Krakowa.
Koszulki nie muszą być białe bo można nadrukować białe koło a potem dopiero na nim logo. A pozatym, jak co poniektórzy wiedzą, podkoszulki pozostawiamy innym sekcjom, My Krakusy będziemy bardziel oryginalni jak się uda . Koźlak faktycznie nie jest żółty, ale żółć na herbach symbolizuje złoto, czyli jest to najlepszy z możliwych koźlaków (czyli po prostu koźlak e-prezesa )
Myślałem o motywie browar.biz ale to wymaga zgody Arta więc jeśli On takową wyrazi w logo będzie też browar.biz
PS.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żelenąA ten półksiężyc? Krzyż być powinien!Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNo właśnie, a coś mi tu nie pasowało. No i jeszcze ten niebieski konik? Przecież koniki nie są niebieskie.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMoże być w barwach Cracovii Wisły też No i Hutnika To aby wszystkich pogodzić
Konik robi się niebieski jak się go drzwiami przytrzaśnieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
a ja w pierwszej chwili przeczytałem - LajzbockiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Comment
-
Comment