Tym razem żółć nie jest zrównoważona, logo jak dla mnie zbyt duzy ciężar ma na górze w stosunku do dołu, moze rozwiązaniem na to by było, jakby konik wystawił z przodu nóżkę
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-05-02, 08:04.
moze rozwiązaniem na to by było, jakby konik wystawił z przodu nóżkę
Podejrzewam, że na dole jest miejsce na zaakcentowanie browarowościbizowej tego logo po zaakceptowaniu tego przez Arta.
A wtedy będzie miodzio.
Wartałoby się zastanowić nad syrenką z kuflem
Nigdy nie jaest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej
Jeszcze tydzień, dwa i logo bedzie gotowe
Mam też pomysł na pierwszy lajbockowy gadżet
Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2005-05-02, 09:06.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Tym razem żółć nie jest zrównoważona, logo jak dla mnie zbyt duzy ciężar ma na górze w stosunku do dołu, moze rozwiązaniem na to by było, jakby konik wystawił z przodu nóżkę
Tym razem kolory są trochę przypadkowe, bardziej skupiałem się na formie. Logo robione jest w CMYK-u z myślą o druku Kolory padły przy zamianie na RGB, do której się nie przyłożyłem
A dół logo czeka na decyzję ARTa
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
(...)
Wartałoby się zastanowić nad syrenką z kuflem
Nie ma sprawy Tylko najpierw wymślcie nazwę warszawskiej grupy.
Syrbocki
Tym razem kolory są trochę przypadkowe, bardziej skupiałem się na formie. Logo robione jest w CMYK-u z myślą o druku Kolory padły przy zamianie na RGB, do której się nie przyłożyłem
A dół logo czeka na decyzję ARTa
Dostałem naście godzin temu nie podpisanego SMSa z bramki SMSowej - czy to Ty byłeś tym Anonimem?
ja w każdym bądź razie zgadzam się na wykorzystanie nazwy serwisu w logo browarbizowej sekcji krakowskiej
W takim razie prezentuję ostateczną wersję logo grupy krakowskiej browar.biz
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2005-05-04, 20:00.
Comment