W takim razie prezentuję ostateczną wersję logo grupy krakowskiej browar.biz
w/g mnie powinno być www.browar. biz
Sam browar biz jakoś nie do końca umiejscowiony jak powiniem być(wizualnie),ale to tylko moje subiektywne odczucie
"Zawsze można zrobić coś lepiej, począwszy od ugotowania jajka" (nie pamiętam autora)
Mnie się podoba. Dwa rodzaje czcionek wg mnie nie powodują haosu, choć może umieściłbym pełny adres, aby wszyscy wiedzieli, co to w ogóle jest. Delikatna czcionka subtelniej zaprasza do odwiedzenia strony. Brawo ergie, dla mnie bomba
ja bym się tam nie kłócił o to WWW. W końcu to nie link i nikt nie będzie na niego klikał, dźgając nosiciela koszulki w tors / pierś. "Browar.biz" to nazwa instytucji, jak widać chociażby w nagłówku strony, więc "www" jest psu na budę potrzebne w tym wszystkim.
Ja tylko stwierdziłem że tekst nie zawiera słowa www i nic ponadto.
W tym momencie jednak musze dodać, że sam napis browar.biz na koszulce, kubku, długopisie nie koniecznie musi kojarzyć się ze stroną internetową. Inną sprawą jest napis Browar.biz w nagłówku przeglądarki INTERNETOWEJ , a co innego na koszulce. I nie chodzi tu o klikanie.
Zapobiegawczo napiszę, że logo jest ciekawe a powyższe dywagacje to zupełnie inna sprawa.
No dobra faktycznie mam www.browar.biz na swoim American podkoszulku.
Nie napisałeś wyraźnie, że jest byk w przykładzie loga i brakuje www na początku nazwy serwisu.
Comment