No właśnie, mi o te www chodziło. Popieram JAckson'a- bez www nie wiadomo, że chodzi o adres stronki. Dla Ciebie wiadomo, że jest to adres. Wyobraź sobie, że idzie ładna dziewczyna (choć Tobie to już chyba nie wolno ) i ma na koszulce- kroplej.kudk. Czy od razu skojarzysz, że ona tam na Ciebie czeka??? hahaha?? Pozdrawiam.
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Piwowarstwo w Polsce ruszyło z kopyta już jakiś czas temu i staje się coraz bardziej popularne. Co za tym idzie, każdy kto produkuje swoje piwo, chciałby w jakiś sposób pokazać, że to jest właśnie JEGO piwo.
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
Oddam za pokrycie kosztów wysyłki (na piwo ;P) koszulkę polo z logo Marstons Pedigree. Rozmiar z metki XL. Stan bardzo dobry. Może komuś przyda się do kolekcji odzieży piwnej lub do noszenia. Zainteresowanych proszę o pw. Dogadamy szczegóły, podam dokładne wymiary i podeślę jakieś fotki....
Comment