Co prawda nie jestem kolekcjonerem i niczego nie zbieram ,ale czasem pojawiam się na giełdach i to wstyd się przyznać są to giełdy najczęściej ,które odbywają się za granicą.Ostatni wyjazd na dużą giełdę do Hamm wybrałem się razem z Biermanem i jak zawsze bardzo jestem z tego powodu zadowolony.A że można tam spotkać również bardzo ciekawe osoby,które przyjeżdzają tam z całej niemal europy wyjazdy te są jeszcze bardziej przezemnie lubiane i oczekiwane. Jak widać nie trzeba czegoś zbierać aby na giełdach piwnych się pojawiać i przyznam szczerze ,że postanowiłem w tym roku zwiedzić parę polskich giełd do czego was również bardzo gorąco zachęcam.Pozdrawiam i do miłego
Migawki z Hamm 2005
Collapse
X
-
No ładnie ale jeśli jeszcze raz mi drugie "n" w nicku utniesz to Cię do Hamm wiecej nie zabiorę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ty tak na mnie nie krzycz bo się w sobie zamknę. A "n" drugie zabrakło bo po prostu chciałem cię trochę spolszczyć,jakby w twoim nazwisku rodowym jest pod dostatkiem "n" i "s" hi hi .Postaram się pozdro upssss pozdrawiam i do miłegoMOCNO SZYBKO ACH ACH
Comment
-
Comment