Migawki z Hamm 2005

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • siwybr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.03
    • 19

Migawki z Hamm 2005

Co prawda nie jestem kolekcjonerem i niczego nie zbieram ,ale czasem pojawiam się na giełdach i to wstyd się przyznać są to giełdy najczęściej ,które odbywają się za granicą.Ostatni wyjazd na dużą giełdę do Hamm wybrałem się razem z Biermanem i jak zawsze bardzo jestem z tego powodu zadowolony.A że można tam spotkać również bardzo ciekawe osoby,które przyjeżdzają tam z całej niemal europy wyjazdy te są jeszcze bardziej przezemnie lubiane i oczekiwane. Jak widać nie trzeba czegoś zbierać aby na giełdach piwnych się pojawiać i przyznam szczerze ,że postanowiłem w tym roku zwiedzić parę polskich giełd do czego was również bardzo gorąco zachęcam.Pozdrawiam i do miłego
    Attached Files
    MOCNO SZYBKO ACH ACH
  • siwybr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.03
    • 19

Zdjęcie które po paru próbach udało mi się w końcu dołączyć przedstawia Biermana ,który to właśnie wykłada swoją kolekcję na giełdzie w Hamm ,a to zdjęcie to forumowicz Andi w swoim żywiole.
    Attached Files
    MOCNO SZYBKO ACH ACH

Comment

• biermann
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 2552

No ładnie ale jeśli jeszcze raz mi drugie "n" w nicku utniesz to Cię do Hamm wiecej nie zabiorę
      "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
      Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
      Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
      Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
      Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• siwybr
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.03
        • 19

Ty tak na mnie nie krzycz bo się w sobie zamknę. A "n" drugie zabrakło bo po prostu chciałem cię trochę spolszczyć,jakby w twoim nazwisku rodowym jest pod dostatkiem "n" i "s" hi hi .Postaram się pozdro upssss pozdrawiam i do miłego
        MOCNO SZYBKO ACH ACH

Comment

Przetwarzanie...
        X