Jako, że jednak nie jedziemy ze Slavoyem do Krakowa, bo się nie spotkamy z Krakusami, którzy będą wtedy w Tychach przyjeżdżamy do Tychów, ale raczej na samą końcóweczkę giełdy, zatem zastanawiamy się, czy cosik planujecie na spotkanie pogiełdowe? Jakoś nie przyuważyłam tematu
Jakie plany pogiełdowe w Tychach?
Collapse
X
-
Jakie plany pogiełdowe w Tychach?
Tagi: brak
-
-
Skromniuteńki porterek witnicki w chorzowskim EuroPubie???
-
-
Niestety, w sobotę pod wieczór jedziemy dalej - pod Kraków, na pewne uroczystości rodzinne, eh...., a w niedzielę już pociąg bezpośrednio do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezessławny pub z ciemnym piwem niewiadomego pochodzeniaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnie wiem jak bahtol i ergie, ale ja bym się z chęcią napił niepasteryzowanego piwka i odwiedził wreszcie ten sławny pub z ciemnym piwem niewiadomego pochodzeniaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolBędę chciał wrócić o jakiejś w miarę rozsądnej porze więc nie mówię LajboCKom nie ale wszystko zależy od kilku czynników, które będą łaskawe objawić się dopiero za parę dni.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
Comment