J.23 - na razie zupełnie sam.
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyKtóś miał mnie wpisać, ale tego nie zrobił... i teraz za karę będzie mu szwankował internet... . (...)
Jakoś nie zarejestrowałam, że miałam to zrobić
Pokajam się, chcesz ? (ale dopiero w poniedziałek, o ile nikt nie pomoże nam przy ustrojstwie zwanym internetem )Last edited by Małażonka; 2005-05-20, 14:59.
Comment
-
-
Kajaj się, a jakże
Pewnie ktoś Wam już dziś pomoże - jak to tak: żyć bez internetu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron16. Adam 16 - 2 noce, a co ze zwierakami?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
30 biermann
31 Bierma_stara ( chyba że uda się ją namówic na niejechanie )
32 siwybr - ale proszę go nie traktować jako zwierzaka
pawilon, dwie noceLast edited by biermann; 2005-05-20, 16:47."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ja jak napisalem - dwie noce. Tylko kto mnie przygarnie . Chyba wolę pawilon.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ierzyNo to zaszczytne ostatnie ? miejsce. poproszę pawilon!
dzięki.
Nie był bym taki tego pewien. Jak wynika ze strony www "Rybaczówki" podanej przez organizatorów jest tam zamieszczona oto taka informacja "Oferujemy 34 miejsca noclegowe w pawilonie hotelowym".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie był bym taki tego pewien. Jak wynika ze strony www "Rybaczówki" podanej przez organizatorów jest tam zamieszczona oto taka informacja "Oferujemy 34 miejsca noclegowe w pawilonie hotelowym".
Comment
-
-
W pierwszym poście Małażonka napisała co innego:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka(...)Uwaga: w pawilonie znajduje się 35 wolnych miejsc. (...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment