Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
Last edited by arzy; 2005-05-20, 21:56."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
38. Wiktoria
39. Pepek
dwie nocki.
I oczywiście w domku i to nie dlatego, że już podobno w pawilonie są miejsca rozdysponowane, bo po prostu my TWARDZIELE terenowi lubimy takie luksusowe domki. Co więcej już są chyba chętni do współmieszkania z nami
Aha, zwieracze mamy zwarte a zwierzaków żadnych nie ciągniemy. No chyba, że jakieś komarzyska bez naszej zgody załapią się na krzywego
Comment
-
-
Przypominm, że pawilon to nowe zdzierstwo dla nowo bogatych heehe.
Jakoś jak Marusia robiła zlot to były apartamenty po 15 zł, a tak wogle w pawilonie z 35 osobami spac to jest taki luksus.
Prosze o wytłumaczenie eheh
I jaka była poprzednia miejscówka po 100 zł za namiot??? hehehe
Do raporyu prosze .
Moze jakas komiscja ??heehe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyJakoś jak Marusia robiła zlot to były apartamenty po 15 zł
Ja pamiętam zlot w Srebrnej Górze - Ciebie na nim nie było, mieliśmy cały domek dla nas - az 13 osób, zlot w Lubomierzu w paskudnych domkach wynalezionych przez Simona zlot w Sułowie w domkach i zlot w Jezierzanach w domkach. Wszędzie warunki były kiepskie, stąd było tanio. A 25 złotych to nie żaden majątek, więc już nie buntuj mi tu ludzi, bo zostaniesz wypisany
Comment
-
-
42. Darek99 - domek blisko miejsca imprezowania
43. Osoba towarzysząca Darkowi99
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty(...)PS
jakie są ceny noclegów wiadomo już coś???
Jakie są warunki w domkach???
Jak tam zniżki na pociąg heehe
20,00 zł - domek
2. Pamiętasz stare, PRL-owskie domki?
Jak nie - to masz okazję poznać
3. Jakbyś uważnie czytał temat główny - dowiedziałbyś się, że są takowe w planach
Comment
-
-
Może tym razem uda mi się dojechać, bo w końcu daleko nie będe mieć.
Więc dla mnie rezerwacja na 2 noclegi
Zwierzaki jak na razie nie planowane do zabrania ze sobą bo trochę dużo ich mi sie nagromadziło (obecnie 3 sierściuchy + 1 sierściuch sąsiadów).
Comment
-
-
I jeszcze ważna kwestia, która jakoś wcześniej uległa zapomnieniu.
Ponieważ prawdopodobnie bawić się z nami będzie sam Prezes Browaru Ciechanów - z założenia rezerwujemy Mu dwuosobowy pokoik w pawilonie. Tak naprawdę wszystko wyjdzie w praniu (prawdopodobieństwo w końcu jest prawdopodobne, ale jeszcze nie pewne ) - osoby będące na końcu listy "pawilonowej" muszą się liczyć z możliwością przesiedlenia do domku
Comment
-
Comment