Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
-
-
Podzielam Twoje zdanie , historia zna wiele takich przypadków , na początku jest śmiech , następnie strach i paniczne przerażenie prześmiewców.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Ja tam jestem na luzikuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Proszę skreślić mnie z listy obecności. Nie zamierzam przebywać w jednym miejscu z ludźmi kompletnie nietolerancyjnymi i dla których wolność słowa i wolność poglądów to puste słowa bo ja co do czego to tylko niszczą innych (o odmiennych pogladach bądź tych których nie lubią osobiście).. Powiem tak - od dawna to fu\orum kieowało się w kiernku prawicowego fanatyzmu (i to zarówno w sferze opinii gospodarczych jak i światopoglądowych) alle ostatnia dyskusja dobitnie wykazała, że nie ma tu miejsca ani na dyskuję ani na kompromis ani dla ludzi o szerszych horzyntach. Zamknijcie się jeszcze bardziej w sopwim konsewartyxmie ludzie z dobrych rodzin którym rodzice i urodzenie zapewniło wszystko i którzy nie chca dostrzeć, że poza Wami są inni ludzie któłrzy nie chcą być wciśnięci w Wasze wąskie ramy,To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumniszczą innych (o odmiennych pogladach bądź tych których nie lubią osobiście)
Wytrzeźwiej i przemyśl to jeszcze raz. Wyjaśnij mi też, co wspólnego z prawicowym fanatyzmem ma niezgoda na sprowadzanie dzieci na zlot. Prawicowy fanatyk postulowałby raczej przekształcenie go w imprezę rodzinną.
I nie używaj argumentów o pochodzeniu i tym, co komu dali rodzice. Bo wszyscy doskonale wiemy, że na kasie w Biedronce to Ty nie pracujesz.Last edited by arcy; 2005-06-04, 22:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum... że nie ma tu miejsca ani na dyskuję ani na kompromis ani dla ludzi o szerszych horzyntach....
No tak, kto nie jest z nami, jest przeciw nam.
Skąd my to znamyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumProszę skreślić mnie z listy obecności. Nie zamierzam przebywać w jednym miejscu z ludźmi kompletnie nietolerancyjnymi i dla których wolność słowa i wolność poglądów to puste słowa bo ja co do czego to tylko niszczą innych (o odmiennych pogladach bądź tych których nie lubią osobiście).. Powiem tak - od dawna to fu\orum kieowało się w kiernku prawicowego fanatyzmu (i to zarówno w sferze opinii gospodarczych jak i światopoglądowych) alle ostatnia dyskusja dobitnie wykazała, że nie ma tu miejsca ani na dyskuję ani na kompromis ani dla ludzi o szerszych horzyntach. Zamknijcie się jeszcze bardziej w sopwim konsewartyxmie ludzie z dobrych rodzin którym rodzice i urodzenie zapewniło wszystko i którzy nie chca dostrzeć, że poza Wami są inni ludzie któłrzy nie chcą być wciśnięci w Wasze wąskie ramy,
Comment
-
-
lista obecności
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTListę aktualizuję raz na jakiś czas, nie oczekujcie że będę czynił to co chwilę można sobie zresztą sprawdzić dokładną godzinę ostatniej aktualizacji listy - jeżeli zgłoszono się po tym czasie znaczy że powinienem uwzględnić daną osobę przy najbliższej edycji listy. A jeśli tego nie uczynię można zgłosić się do mnie na PW.
Ja sierotka bidna teraz się zorientowałam, że taki fajny zlot się szykuje. Jak jest jeszcze jakiś nocleg to zamówić chciałam na dwie noce na dwie osoby ( joelka + 1 ) bez zwierzaków. Z tego co widzę to domek mi pozostaje. Jakby zrezygnował ktoś z pawilonu to ja bardzo chętnie do pawilonu się przeniosę!
Pozdrawiam
p.s. napisz proszę czy mogę czuć się wpisana na listę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJa sierotka bidna teraz się zorientowałam, że taki fajny zlot się szykuje. Jak jest jeszcze jakiś nocleg to zamówić chciałam na dwie noce na dwie osoby ( joelka + 1 ) bez zwierzaków. Z tego co widzę to domek mi pozostaje. Jakby zrezygnował ktoś z pawilonu to ja bardzo chętnie do pawilonu się przeniosę!
Pozdrawiam
p.s. napisz proszę czy mogę czuć się wpisana na listę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment