Alchemych + Mycha (ta druga na forum tylko jako podglądacz) piątek-niedziela, bez gadziny .
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratZgłaszam swoją obecność w piątek do niedzieli ,trochę późno ale myślę że jakiś nocleg jeszcze będzie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratMyślę że o kolejności zgłoszeń powinna decydować kolejność wpłat zaliczek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo słuszna uwaga. Może się ludziska pośpieszą z wpłatami."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTylko to będzie zmiana regół a prawo nie powinno działać wstecz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo słuszna uwaga. Może się ludziska pośpieszą z wpłatami.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyTylko po co? ART ustalił termin wpłat i tego się trzymajmy. Po terminie wcześniejsze deklaracje tracą "ważność" i wtedy kto pierwszy (z wpłatą) ten lepszy.Last edited by abernacka; 2005-07-05, 19:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZgadzam się z tobą Jerzy! Czy nie przyszło wam do głowy, że niektórzy forumowicze pensję otrzymują 10 każdego miesiąca !- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O co chodzi, przecież to była luźna propozycja, a nie decyzja Arta
Comment
-
Comment