Ja już prawie jadę bo zapłaciłem dzień po arcym, brakuje mi tylko biletu PKP i potwierdzenia wpłaty ze strony Dyrektora...
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
kiedy ja już potwierdziłem na PW- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Z pewną taką nieśmiałością i obawą informuję, że za mła i "starą B" przelew poszedł był właśnie z mBanku"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBerga co na to Saladin ?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannZ pewną taką nieśmiałością i obawą informuję, że za mła i "starą B" przelew poszedł był właśnie z mBanku
A wszystkich kandydatów na spóźnialskich - proszę o branie przykładu z tego młodzieńca- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ostatni dzwonek
Dziękuję za ostatnie zgłoszenia, powoli zapełnił nam się prawie cały ośrodek. Kilka osób jest proszonych o kontakt w sprawie zaliczek lub czy ewentualnie zrezygnowały w międzyczasie z wyjazdu z przyczyn różnych. Oto osoby do których dzisiaj powędrowało PW w tej sprawie - zamieszczam listę tu bo może przez przypadek zajrzą do tematu a do skrzynki PW nie:
Rolek;
dkrasnodebski;
kudlaty;
siwybr;
kiszot;
ark;
leonpraga;
oraz zaliczkowo połowicznie:
maremali;
darek99;
jeżeli ktoś ma kontakt z ww. osobami proszę dać im kuksańca żeby się do mnie zgłosili w trymiga.
aha! osoby które na liście zamiast "X" mają "o"w rubryce zaliczek - oznacza że potwierdziły że ich haracz jest w drodze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNo to ja też
8. Rolek - 2 noce, pawilon, bez animalsów.
9. Luśka - jak wyżej.
Tak wyszło, że nie wyszło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNiniejszym informuję, iż zwalniam powyższe miejsca. Późno, ale na to nie miałem wpływu.
Tak wyszło, że nie wyszło.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
-
jesteś w razie czego na liście rezerwowej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment