Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
IV Zlot Forumowiczów - kto się wybiera
Collapse
X
-
-
-
Zajmowanie pawilonów powinno być uwarunkowane kolejnością wpłat, a nie dekleracjami bez pokrycia. W ogóle powinno się uwzględniać tylko te osoby co wpłacają zaliczkę , bo potem będą kłopoty z rozliczeniem z ośrodkiem. Już kiedyś tak miałem, wybrałem się na wyprawę na mazury, a ponieważ część osób nie dotarła, to reszta, musiała za nich zapłacić, no przecież było zamawiane, jachty itp. Ja, jeśli nie dotrę z jakiś tam względów, to przyjmuję do wiadomości, że to co wpłaciłem przepada, a jeśli coś dodatkowo wypadnie związanego z moją niebytnością to tez jestem uwzględnić w kosztach, żeby kogos innego nie obciążać, za to , że nie byłem.
Comment
-
-
w temacie konkretnym jest lista osób które wpłaciły zaliczki - jest tych osób bodajże 66, które zadeklarowały przyjazd i które wpłaciły zaliczkę. Nie bardzo więc rozumiem do czego zmierzasz Emesie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Emes, spokojnie, to nie pierwszy Zlot najpierw napisałeś, zamiast najpierw poczytać
Comment
-
Comment