Marcopolok prosił mnie, żebym rzuciła takie hasełko: czy ktoś zmotoryzowany z Wrocka wybiera się może do Żywca już w środę przed Giełdą i czy znalazłoby się dla Marka miejsce w aucie?
Pytanie do Wrocławiaków lub okolicznych wybierających się do Żywca
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
-
Channel: Czechy
-
-
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
-
Channel: Czechy
-
-
Knajpka na starówce (?) w Prizrenie, w której można wypić piwa "nieoczywiste".
Jedno pomieszczenie w budynku, ale większość gości, oczywiście, w ogródku przed lokalem.
W czasie mojego pobytu mieli w lodówce butelkowe piwa z browaru Pivdżan - IPA, Scottish Amber Ale...-
Channel: Kosowo
-
-
Witam. Poszukuję pokala żywca krakowiaczek jeden miał...siedem.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2017-08-10, 18:53 -
- Loading...
- Koniec listy.