Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka
Moje oświadczenie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
To trzeba będzie jeszcze oddzielić domki żeńskie od męskich podwójną linią zasieków i polem minowym...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)Co do przytyków Krzysia - doskonale wiemy, o kogo chodzi, osoba ta złamała regulamin rok temu w Boszkowie nawet nie racząc poinformować o tym organizatorów. Postanowiłam to olać, bo rzeczywiście dzieci nie uczestniczyły w imprezach. Ale przyznam szczerze, że lekko dobiła mnie rozbrajajaca szczerość tej osoby, która zapowiedziała się w tym roku na Zlot w takim samym składzie. Jednak nie wtrącałam się, bo tu już nie moje zabawki, a Aśka i Maciek póki co też cicho siedzą i pewnie myślą, co z tym fantem zrobić
Proponuję, żeby Organizatorzy tegorocznego Zlotu do spóły z Artem sie naradzili i wzorem Krzysia wydali stosowne oświadczenie w zakresie dzieci na Zlocie z zastrzeżeniem, że jeśli regulamin zostanie zlamany, to taka osoba więcej na Zlot nie ma prawa wstępu.
Jeśli zaś chodzi o zakaz pobytu osób niepełnoletnich - to określiłam go (wydawało mi się) stanowczo w temacie głównym. Jeśli jednak ktoś oleje ten zakaz i przyjedzie z dziećmi - to co mam zrobić ? Udusić dzieci, czy ich rodziców? Jedno i drugie mi nie odpowiada...
W miarę oczywisty sposób jedna z osób zapowiedziała złamanie tego zakazu (nie pierwszy raz zresztą). Nie reagowałam, gdyż i tak na niewiele by się to zdało - przykład: rok zeszły....Dlatego też poważnie przemyślimy z Artem propozycję Marusi, gdyż jest ona godna rozważenia. Niewątpliwie coś z tym problemem należy zrobić...
I trzecia sprawa: mimo dużego sentymentu, Krzysiu, nie trafiają do mnie argumenty typu - jak nie będzie tak jak ja chcę, to nie przyjadę. W zeszłym roku też nie było wszystko po Twojej myśli, a przecież bawiliśmy się przednie...Będzie mi tęskno za Twoimi śpiewami, przekomarzaniami i drobnymi złośliwościami, ale skoro taka jest Twoja decyzja - trudno.
Nigdy nie jest tak by wszyscy byli zadowoleni, więc nawet nie próbuję wszystkich zadowolić. Bo to po prostu jest nierealne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJeśli jednak ktoś oleje ten zakaz i przyjedzie z dziećmi - to co mam zrobić ?Last edited by pieczarek; 2005-06-03, 10:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDlatego też poważnie przemyślimy z Artem propozycję Marusi, gdyż jest ona godna rozważenia. Niewątpliwie coś z tym problemem należy zrobić...
nierealne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba(...)
I nie podlega to dyskusji.!!!!
Jeśli by napisali, że impreza dla ludzi w przedziale wieku 18-45 lat, wk.......bym się, ale trudno.
Czy tak trudno niektórym to zrozumieć??
Mówisz masz - ninielszym ogłaszamy, że zlot jest dla osób w przedziale wiekowym 18-45 lat.
A co do pytania Yemiołki co z dziećmi ewentualnie poczętymi na zlocie - wyjście jest jedno - aborcja pre lub postnatalna.To były oczywiście finezyjne żarty w stylu nimieckim
A poważnie, zlot jak najbardziej powinien być dla osób pełnoletnich i tylko takie rezerwacje w ośrodku powinny być organizowane pod egidą browar.biz. Trzeba też pomyśleć o konsekwencjach złamania zakazu brania dzieci ze sobą na zlot - ale to już kamyczek do ogródka ART-a - bo chyba on jeden ma jakieś atrybuty władzy (nie mylić z atrybutami wielkanocnymi ) nad naszą rozbisurmanioną zgrają.
Co do zwierząt, to nie mam nic przeciwko ich obecności - jeśli oczywiście nie będą zakłócały naszych planów. Tu należy liczyć na rozsądek forumowiczów, że nie wezmą ze sobą zwierza agresywnego, upierdliwego, wymagającego ciągłej uwagi etc.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
To może postawmy sprawę otwarcie,a nie z przyczajki?
Czy komuś dały się we znaki dzieci w Boszkowie?A może pałętały się pod nogami?A może brały z nami udział w piwnych orgiach?Więc?
Łatwo się niektórym pisze i mówi jak nie maja tego problemu,przepraszam,na głowie.Bo najbardzie krzyczą bezdzietni i ci co mają dzieci w wieku takim,że mogą jechać sami.
Tylko ja mam do wyboru albo jechać z rodzinką albo zostać w domu.Wy tego wyboru nie macie więc łatwo wam pisać.
Ech szkoda gadać.Najedzony nigdy nie zrozumie głodnego
Powoli zaczynam rozumieć decyzję Slado.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotBo najbardzie krzyczą bezdzietni i ci co mają dzieci w wieku takim,że mogą jechać sami. Tylko ja mam do wyboru albo jechać z rodzinką albo zostać w domu.
Comment
-
-
Skoro już się odezwałeś w tym temacie, a moim zdaniem nie powinienieś, to i ja ponownie zabiorę głos.
Udało ci się doprowadzić do tego, że dwie osoby, OD SAMEGO POCZĄTKU związane z forum Browaru, przestały się udzielać. Podpisałeś regulamin forum, w którym stoi coś czarno na białym. Ja też miałem małe dzieci, teraz mam duże, i załatwiam sprawy z żoną tak, aby możliwie najmniej odbijało się na kondycji rodziny (nie zabierałem dzieci na pijackie imprezy, raz tylko się tak zdarzyło, dawno temu i dzieci tego nie pamiętają).
Przytaczanie dramatycznych przysłów nie ma w tym przypadku nic do rzeczy. I powoływanie się na Slado też nie. On sam nagrabił sobie jeszcze bardziej niż ty i kwestią czasu było jego wyrzucenie z forum. I musisz sobie zdać sprawę z jeszcze jednej rzeczy - nie ma przymusu uczestniczenia w forum Brawar.biz. Jesli nie zgadzasz się z jego regulaminem, opuść je, po prostu. Jest mnóstwo innych for, w których możesz brać udział.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotT... Czy komuś dały się we znaki dzieci w Boszkowie?A może pałętały się pod nogami?...Last edited by Krzysiu; 2005-06-03, 11:17.
Comment
-
-
I czemu bierzesz to tak bardzo do siebie? To JA wywołałem awanturę. Mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Aby oszczędzić innym gorszącego widoku, po prostu sie wycofuję. Ty wyrzutów sumienia nie masz i to twoja sprawa. Ja tobie jechać na zlot nie zabraniam. Po prostu usuwam się z drogi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeszcze nie nie znam Krzysiu a już cię lubię...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTo może postawmy sprawę otwarcie,a nie z przyczajki?
Czy komuś dały się we znaki dzieci w Boszkowie?A może pałętały się pod nogami?A może brały z nami udział w piwnych orgiach?Więc?
Łatwo się niektórym pisze i mówi jak nie maja tego problemu,przepraszam,na głowie.Bo najbardzie krzyczą bezdzietni i ci co mają dzieci w wieku takim,że mogą jechać sami.
Tylko ja mam do wyboru albo jechać z rodzinką albo zostać w domu.Wy tego wyboru nie macie więc łatwo wam pisać.
Ech szkoda gadać.Najedzony nigdy nie zrozumie głodnego
Powoli zaczynam rozumieć decyzję Slado.
A aluzje do Twojej osoby często i gęsto padają, wcale nie zawoalowane, tylko Ty widocznie rzeczywiście potrzebujesz, żeby Ci napisać "po nazwisku", bo i naczej udajesz, że nie o Ciebie chodzi
Comment
-
Comment