Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
zapomniała Yemiołka jak uczestniczyła z dzieckiem w imprezie pogiełdowej w Świdnicy
nie zapomniała - bo długo żałowała, że mogła być z Wami tylko chwilkę, w czasie ognicha na świeżym powietrzu, a potem musiała się ewakuowac do domku, żeby dzieci bawić [w związku z czym nie widziała świdnickich aniołów i innych takich... ]
ps. przecież mówiłam, że nie zamykam dzieci w łazience
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Patrząc z boku wydaje się jednak, że Twoje rozeznanie, co jest najlepsze dla dzieci jest dosyć specyficzne. W miarę rozgarnięta matka nie ciągnęłaby rocznego dziecka w wózku na wielogodzinną imprezę z dosyć intensywną, momentami ogłuszającą muzyką. Ale pewnie hołdujesz zasadzie "zimnego chowu cieląt".
Widzę , ze znalazł się pierwszy bez winy, co rzuca kamieniem...
Rozumiem, że to deklaracja tegorocznego przyjazdu i naplucia w zupę innym uczestnikom zlotu. Taka decyzja mocno mi się nie podoba, ale podziwiam szczerość i pewną prostotę rozumowania.
Ja tego tak nie zrozumiałem i mocno mi się nie podoba Twoja obraźliwa nadinterpretacja!
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Najlepiej zamknij temat bo jeszcze się może okazać,że nie wszyscy maja jednakowe odczucia.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
... wydaje się jednak, że Twoje rozeznanie, co jest najlepsze dla dzieci jest dosyć specyficzne...
Zauważ,że to ja- a NIE TY- jestem odpowiedzialna za wychowanie swoich dzieci! Wyobraź sobie ,ze odebrałam stosowne wykształcenie(ale to nie jest czas, aby się przechwalać).
I proszę nie wtykać swoich trzech groszy do tego-jaką mam być matką! Pilnuj swego podwórka!
Rozumiem, że to deklaracja tegorocznego przyjazdu i naplucia w zupę innym uczestnikom zlotu. Taka decyzja mocno mi się nie podoba, ale podziwiam szczerość i pewną prostotę rozumowania.
Moze Ci się nie podobać! Masz prawo do takiego odczucia, ale nie próbuj insynuować na temat moich rzekomych intencji, co do tegorocznego zlotu. W tym temacie jeszcze nie postawiłam kropki nad i. decyzję-jak zwykle-podejmę z mężem
Trzeba chyba niektórym osobom wprost powiedzieć, żeby nie przyjeżdzały na zlot i nie mają wstępu na biesiady, bo stopień arogancji, anarchii i bezmyślności u na szczęście wyjątków z tego forum jest taki, że inaczej to do nich nic nie dociera.
Trzeba chyba niektórym osobom wprost powiedzieć, żeby nie przyjeżdzały na zlot i nie mają wstępu na biesiady, bo stopień arogancji, anarchii i bezmyślności u na szczęście wyjątków z tego forum jest taki, że inaczej to do nich nic nie dociera.
Tiaaa.
Te uprawnienia to ktos ci przyznał czy sam se je nadałeś?Guru jakiś jesteś czy cuś?
Normalnie tak się zestresowałem,że nie wiem już co piszę
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Zauważ,że to ja- a NIE TY- jestem odpowiedzialna za wychowanie swoich dzieci! Wyobraź sobie ,ze odebrałam stosowne wykształcenie(ale to nie jest czas, aby się przechwalać).
I proszę nie wtykać swoich trzech groszy do tego-jaką mam być matką! Pilnuj swego podwórka!
Moze Ci się nie podobać! Masz prawo do takiego odczucia, ale nie próbuj insynuować na temat moich rzekomych intencji, co do tegorocznego zlotu. W tym temacie jeszcze nie postawiłam kropki nad i. decyzję-jak zwykle-podejmę z mężem
Ale tu nie chodzi o to czy Ty dobrze wychowujesz dzieci czy nie, tylko o to żeby żaden podchmielony Zlotowicz nie "potknął" sie o Twoje dziecko. Te 60 parę osób jedzie na zlot po to by nie musieć uważać na pociechy ani się obawiać że przez przypadek coś im się stanie.
Brovo!!! Żydom, masonom i cyklistom stanowcze nie!!! Tylko nieomylni i prawomyślni mogą być i mogą żyć!
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
dziękuję wszystkim za poświęcenie swego cennego czasu tej uroczej dyspucie. zamykam temat bo przepychanki nam dobrze nie służą a argumenty i tak nie docierają. Chciałbym aby temat ten nie musiał nigdy powstawać, ale sprawa widać gryzła wiele osób i było tylko kwesitą czasu aż wybuchnie. Proponuje piwo na zgodę i zparaszam wszystkich chętnych na Zlot - pozostawiając dzieci w domu.
Comment