Szukam forumowiczów, którzy otrzymali od organizatorów zaproszenia na X Jubileuszową Giełdę Birofiliów w Żywcu z noclegami w parkhotelu "Vienna" w Bielsku-Białej.
Giełda żywiecka - parkhotel "Vienna"
Collapse
X
-
Z noclegami? Tzn. za darmo? A co, jesteś w jury konkursu piw domowych, czy jakąś inną szyszką?
-
-
Właśnie, Wielki_B został zdemaskowany I cosik zniknął
Comment
-
-
Przyznaję się.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaPrzyznaję się.
Marusia, Breslauer: no tak - zostałem zdemaskowany...
no więc złóżmy, że będę w jury... które piwo mam "docenić"?
A tak serio:
Kto jeszcze przybędzie do "Vienny"?
Comment
-
-
Plan mam taki: w piątek przyjazd do Żywca - a wieczorem dopiero do BB "VIENNA".
Acha, w jury nie zasiadam i doceniać nie będę...
Comment
-
-
No to chłopaki, zdradźcie tajemnicę.... co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na noclegi w hotelu?
Comment
-
-
MARUSIU - w moim przypadku doceniono fakt, że jestem z Pom. Zach.
Ponadto, niewątpliwie zadziałał mój szarm (z franc. charme) osobisty.
Do tego jeszcze zauważono, że jestem niezwykle akurant (trudne słowo i też z francuskiego).
Dodatkowo doceniono w końcu, że jestem seniorem portalu interrnetowego browar.biz. i, że mam juz ponad 500 postów.
Comment
-
-
Ta, no jasne, zwłaszcza ostatni z argumentów bardzo do mnie przemówił - złożę reklamację, bo nie dostałam noclegu
Comment
-
-
Hotel Vienna toż to full wypas lądowisko dla helikopterów miał mieć na dachu, i pewno jakieś gwiazdki tam ma ale nie wiem ** czy *** .
W każdym razie dla mnie tak drogi że będąc obok przechodzę na drugą stronę ulicy,żeby mnie nie skasowali za oglądanie obszarpańca jednego. Piwo pewno po dychu i w ogóle.
Comment
-
-
Ja pierniczę!
Książkę chyba napiszę o szczęściu niepojętym jakie mnie spotkało...
Kurcze: czym ja na to zasłużyłem? No bo faktycznie: Marusia ma ponad 7 tys. postów a ja niecałe 600. O, to nie jest sprawiedliwe!
Marusi też się VIENNA należy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaJa pierniczę!
Książkę chyba napiszę o szczęściu niepojętym jakie mnie spotkało...
Kurcze: czym ja na to zasłużyłem? No bo faktycznie: Marusia ma ponad 7 tys. postów a ja niecałe 600. O, to nie jest sprawiedliwe!
Marusi też się VIENNA należy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Hotel Vienna toż to full wypas lądowisko dla helikopterów miał mieć na dachu, i pewno jakieś gwiazdki tam ma ale nie wiem ** czy *** .
W każdym razie dla mnie tak drogi że będąc obok przechodzę na drugą stronę ulicy,żeby mnie nie skasowali za oglądanie obszarpańca jednego. Piwo pewno po dychu i w ogóle.
Zdaje się, że organizator zafundował też pełne wyżywienie, ale nie chciałbym tu nikogo drażnić...
Zdaje się, że siku też będzie nieodpłatne, co przy spożywaniu piwa ma niebagatelne znaczenie - nikt chyba by nie chciał, żeby własny mocz puścił go z torbami...
Kto tam będzie jeszcze?
Comment
-
-
Też bym wolał kawałek podłogi w Hacjendzie, bo dla dobrej zabawy nie miejsce a ludzie się liczą. Niestety, pewne dolegliwości zdrowotne powodują, że wybieram hotel. Miło mi jednocześnie, że organizator zechciał mnie i osobę towarzyszącą ugościć.
Nadal pytam: kto jeszcze będzie w "Viennie"?
Piviaria: ja się tam zamelduję chyba już w czwartek wieczorem (mam trochę wolnego czasu).
PS.
A hotelik rzeczywiście dość ładnie się prezentuje.
Comment
-
Comment