... to poczekam może ktoś dołączy za 140kcz/ os. noc/ - po co przepłacać na salonach ?
Weekend majowy - wypad browarowy - ploty
Collapse
X
-
To bardzo niekulturalnie jest czniać (czy to coś z czkaniem ) Ale czego wymagać od WŁADZYTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Już za 60 dni " Wielki Majowy Wypad " a Wy nic !?
Chaty na Skałce czekają !
Notabene liczyłem, że w NJ będzie jakaś knajpka z piwem BON. Ale ze strony http://pivovarbon.cz/about_kde.html wynika, że nie ma. Trzeba będzie jechać do Valašské Meziříčí lub może nawet lepiej Jarcova.
Comment
-
-
A może umówimy się gdzieś z właścicielami, ale ile dobrz tłumaczę sobie: http://www.pivovarbon.cz/about_pro.html
Comment
-
-
BON z Zasovy jak najbardziej jest w NJ - ul. Sokolovska Bar z automatami do gry.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13A może umówimy się gdzieś z właścicielami, ale ile dobrz tłumaczę sobie: http://www.pivovarbon.cz/about_pro.html
Zrozumiałam, iż w chwili obecnej nie ma możliwości zwiedzania browaru, a nie też otrzymania w browarze kolektybiliów. Na prośby o takowe również nie odpowiadają, gdyż starają się ograniczać koszty, a do odpowiadania na maile musieliby zatrudnić pracownika. Wszelkie birofilia, które mają powinny być dostępne, w miejscach, gdzie można sie napić ich piwa.Last edited by Maggyk; 2006-02-28, 14:41.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja zrozumiałem to dokładnie tak samo jak Maggyk.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Przy okazji wypadu możecie zajrzeć do Štramberka 1 maja, gdzie odbędzie się Stavění máje - święto browaru i strażaków przy akompaniamencie orkiestry dętej (zapewne straży pożarnej)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Taki też jest planTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
info, dotyczy " Chaty na Skałkach "
Jak się dowiedziałem u żródła, to są jescze wolne miejsca ale tylko w terminie od 29 - 02V ( t.j. sobota-wtorek ) w cenie 140kcs/ os./doba,
" chaty " są oczywiście czteroosobowe jak podano w ofercie.
Nie wiem dlaczego tylko do 2-go a nie do 3-go, może ktoś ma inne info i pomóc mi może - decydujcie się i dajcie znać przynajmniej do najbliższych Świąt ... przywioze: krupnioki, " paluchy ", utopence i ... polską kiełbasę na ruszt !
Comment
-
Comment