Czechy - piękny kraj, spokojni ludzie, świetne jedzenie, pyszne piwo a więc:
Zarzucam temat wcześniej żebyśmy sobie podyskutowali.
1. Kto w ogóle byłby chętny
2. Jaki sposób organizacji wybieramy:
a) wybieramy tylko wspólnie miejsca ale każdy sobie noclegi załatwia oddzielnie czy ktoś bierze się za organizację całości (mógłbym to być ja ale deklaracja obecności musiałaby być poważna bo sparzyłem się na Janowie gdzie na początku chętnych było ze 30 osób a pojechało z 10 ).
b) jak rozwiązujemy problemy dojazdowe i komunikacyjne wewnątrz
a) dojazd własny i na miejscu autobusy i pociągi
b) dojazd własny i wynajęty w Czechach bus wozi nas codziennie w różne miejsca
c) dojazd busem z granicy i ten sam bus nas wozi
d) może ktoś ma własnego busa?
Oczywiście każde rozwiązanie ma swoje konsekwencje finansowe
3. Gdzie chcielibyśmy pojechać (moim zdaniem w grę nie wchodzi Praga bo w wykend jest zadeptana):
a) granica Chałupki/ Ostrava : MORAVSKOSLEZSKÝ/ ZLÍNSKÝ / OLOMOUCKÝ KRAJ (Hukvaldy, Pribor, Stramberk, Hlucin, Frydek-Mistek; Zasova, Vsetin; Prostejov; Lipnik nad Becvou). Ewentualne odwiedzenie Olomunca - fajna Starówka.
b) granica - Kudowa Zdrój/Nachod: KRÁLOVEHRADECKÝ / PARDUBICKY KRAJ (Detenice, Vrchlabi, Dobruska, Trebechovice pod Orebem - U Husku, Miletin; Medlesice, Żamberk) plus sporo ciakwych przemysłowych browarów
Oczywiście nie zobaczymy wszystkich z tych browarów ale daje to wybór
Zarzucam temat wcześniej żebyśmy sobie podyskutowali.
1. Kto w ogóle byłby chętny
2. Jaki sposób organizacji wybieramy:
a) wybieramy tylko wspólnie miejsca ale każdy sobie noclegi załatwia oddzielnie czy ktoś bierze się za organizację całości (mógłbym to być ja ale deklaracja obecności musiałaby być poważna bo sparzyłem się na Janowie gdzie na początku chętnych było ze 30 osób a pojechało z 10 ).
b) jak rozwiązujemy problemy dojazdowe i komunikacyjne wewnątrz
a) dojazd własny i na miejscu autobusy i pociągi
b) dojazd własny i wynajęty w Czechach bus wozi nas codziennie w różne miejsca
c) dojazd busem z granicy i ten sam bus nas wozi
d) może ktoś ma własnego busa?
Oczywiście każde rozwiązanie ma swoje konsekwencje finansowe
3. Gdzie chcielibyśmy pojechać (moim zdaniem w grę nie wchodzi Praga bo w wykend jest zadeptana):
a) granica Chałupki/ Ostrava : MORAVSKOSLEZSKÝ/ ZLÍNSKÝ / OLOMOUCKÝ KRAJ (Hukvaldy, Pribor, Stramberk, Hlucin, Frydek-Mistek; Zasova, Vsetin; Prostejov; Lipnik nad Becvou). Ewentualne odwiedzenie Olomunca - fajna Starówka.
b) granica - Kudowa Zdrój/Nachod: KRÁLOVEHRADECKÝ / PARDUBICKY KRAJ (Detenice, Vrchlabi, Dobruska, Trebechovice pod Orebem - U Husku, Miletin; Medlesice, Żamberk) plus sporo ciakwych przemysłowych browarów
Oczywiście nie zobaczymy wszystkich z tych browarów ale daje to wybór
Comment