Wyjaśnić się musi sprawa Zlotu. Przepraszam Was za to zamieszanie. Niestety jedne sprawy wpływają na inne.
Weekend majowy - wypad browarowy - ploty
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Dostaliśmy zielone światło od Admina na Zlot w Zwierzu więc wszystko wygląda na to, że majowy wykend spędzimy na Morawach.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumAha tylko jedna prośba - pamiętajcie jedziemy zagranicę i szczególnie w Czechach nie wszystkie polskie zachowania są mile widziane. Ośrodek nie będzie wyłącznie do naszej dyspozycji więc takich brewerii jak na Zlotach nie przewidujemy
Potencjalny nocleg:
http://www.nemeckova.com/ubytovani.php
A więc:
- nigdy " nie szukaj " ( podobno kiedyś w Pradze, Szukała " szukał " i o mały włos go " zaszukali " )
- trzymaj lekki uśmiech, coś w rodzaju " Szwejk na froncie wschodnim "
- w knajpie przy stoliku, kiedy chcesz się dosiąść, zawsze pytaj - czy wolne ?
( ... )
... a nie będzie z Tobą problemów i ... nie mów, że w Polsce " wszystko najlepsze ".
I co ? wszystko umarło !?
Comment
-
-
Wszystko jest pod kontrolą. Mam pytanie do tych którzy są zdecydowani - pani z pensjonatu napisała mi, że jeżeli chcemy pensjonat to już trzeba rezerwować. Tak więc Ci którzy chcą nocować w pensjoinacie a nie domkach proszę o głos.
790 koron za pokój ze śniadanami dla dwóch osób.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWszystko jest pod kontrolą. Mam pytanie do tych którzy są zdecydowani - pani z pensjonatu napisała mi, że jeżeli chcemy pensjonat to już trzeba rezerwować. Tak więc Ci którzy chcą nocować w pensjoinacie a nie domkach proszę o głos.
790 koron za pokój ze śniadanami dla dwóch osób.
A pytałeś na jakich warunkach dzieci (z lub bez przystawki)?
I od kiedy do kiedy? Od soboty?
Comment
-
-
Mam te wszystkie info ale jestem teraz w domu a mam je w pracy. Jutro napiszę. Dzieci do iluś lat za darmo, a prystylka to 290 koron ze śniadaniem.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Ja mam pytanie: czy jest możliwość jakiegoś pojedynczego pokoju dla Cyborga? Ja wiem, że wszyscy jedziecie z rodzinami i tak głupio trochę, ale skoro już zgłaszałam akces ileś tam postów temu...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWszystko jest pod kontrolą. Mam pytanie do tych którzy są zdecydowani - pani z pensjonatu napisała mi, że jeżeli chcemy pensjonat to już trzeba rezerwować. Tak więc Ci którzy chcą nocować w pensjoinacie a nie domkach proszę o głos.
790 koron za pokój ze śniadanami dla dwóch osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa mam pytanie: czy jest możliwość jakiegoś pojedynczego pokoju dla Cyborga? Ja wiem, że wszyscy jedziecie z rodzinami i tak głupio trochę, ale skoro już zgłaszałam akces ileś tam postów temu...To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumSprawdzę ale muisz się liczyć z wyższymi kosztami - jedynki są droższe zawsze. Weź Ty Cyborgu skaptuj kogoś na wyjazd i już.
A na ile to nocy ta cena?Last edited by cyborg_marcel; 2006-01-19, 10:37.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzieci do 5 lat bez korzystania z łóżka - darmo, do 12 lat mają 20 procent zniżki.
Tak więc na razie rezerwuje:
Piokl13 - pokój dwuosobowy
Piotrrat - pokoj dwuosobowy
Zythum - pokój dwuosobowy
Cyborg - pokój jednoosobowy
ZIOMEK - załatwił we własnym zakresie.
Gdyby ktoś jeszcze chciał ten pensjonat to proszę się zgłaszać.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA na ile to nocy ta cena?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment