Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.03.11 - XIV Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2006" - PLOTY
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Acha No to ja juz też, trójkąt Ark, Marusia i Slavoy, pokój nr 11Comment
-
Uwaga! Propozycja dla wszystkich z Małopolski, Śląska, Zagłębia, Lubelszczyzny i Podkarpacia, którzy wybierają się na giełdę do Świdnicy pociągiem i nie straszna im całonocna podróż. Może zorganizujmy grupkę nieco hałaśliwych, lecz sympatycznych gości Krzysia? Pośpieszny pociąg "Przemyślanin" odjeżdża z Przemyśla o godz. 17.50, z Rzeszowa 19.09 , z Krakowa 21.55 , z Katowic 23.45 , z Opola 1.35. We Wrocławiu jest o 2.56, gdzie za mniej- więcej godzinkę jest pociąg do Jaworzyny Śląskiej. Kto się nie lęka trudów całonocnej tułaczki i chce spędzić czas we wspólnym piwno-kolekcjonersko-forumowo-przedgiełdowym gronie? Ja na pewno pojadęmiodekComment
-
O 4:02 jest jeden-jedyny bezpośredni pociąg z Wrocławia do Świdnicy. Obsługiwany przez szynobus (o ile nie stoi w warsztacie). Z przesiadkami w Jaworzynie różnie może być. W zeszłym roku pociąg zaginął Autobusy jeździły objazdami tragicznie poopóźniane.
Śniegu troszku było...Dick Laurent is dead.Comment
-
W tym roku Krzysiu powódź obiecałŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Polecam www.guliwertransport.pl odjazdy z wrocławskiego pks-u ze stanowiska 15tego. Normalny 7zł, studencki 6.
pozdrawiam.
Comment
-
Ja rok temu dojechalem ale później ciężko było wyjechać
W tym roku na pewno będzie lepiej, tylko nie wiem jeszcze czy uda mi się zabrać szofera ale to już mniejszy problemComment
-
Pora na listę obecności, żeby Krzysiu wiedział, ile kiełbas na grilla trza kupić
1. MarusiaComment
-
2. Maggyk
3. ArtŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
7. kiler
8. albeertos
+ skrzynka niepasteryzowanego Kolejorza (na razie w drodze)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
9. Jerzy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMam u siebie w pokoju jedno miejsce wolne dla chętnej osoby w potrzebie, ale w ramach dyskryminacji przyjmę wyłącznie kobietę heteroseksualną. (Oczywiście, jeśli schronisko nie zlikwidowało jeszcze mojej rezerwacji...)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
10 biermann"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
11. Bogdan21
12. Sol@no, kolega BogdanaComment
Comment