Może ktoś jasno i wyraźnie opisać trasę przejazdu przez Wrocław od strony Poznania w kierunku właściwym... Podczas przejazdu przez Wrocław zawsze najwięcej czasu się traci. Z góry dziękuje
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2006-03-08, 12:04.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Może ktoś jasno i wyraźnie opisać trasę przejazdu przez Wrocław od strony Poznania w kierunku właściwym... Podczas przejazdu przez Wrocław zawsze najwięcej czasu się traci. Z góry dziękuje
Zadanie niezmiernie ciekawe 11.03 rusza remont pl. Grunwaldzkiego i nastąpi jego całkowite zamknięcie. Jednak na wjazd od Poznania nie powinno mieć to wpływu, nie licząc ogólnego zamieszania w całym centrum miasta. Zaraz popatrzę na mapę i spróbuję napisać.
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-03-08, 12:17.
Proponuję w Rawiczu skręcić na Lubiąż i stamtąd kierunek Strzegom - Wałbrzych. Omija się całkowicie Wrocław i jedzie bocznymi wprawdzie, ale pustymi drogami. Mozna też w Lesznie zjechać na Ścinawę i Głogów - Legnicę. Też będzie lepiej.
Jeżeli zamierzasz jechać cały czas drogą nr 5 to w części od centrum do wylotu na Świdnicę nie powinieneś napotkać utrudnień. Niestety nie wiem jak wygląda sytuacja w części wlotowej do Wrocławia. Słyszałem o utrudnieniach na ul. Żmigrodzkiej, ale dawno nie byłem w tamtych okolicach. Może ktoś ma świeże dane i coś dopisze.
Proponuję w Rawiczu skręcić na Lubiąż i stamtąd kierunek Strzegom - Wałbrzych. Omija się całkowicie Wrocław i jedzie bocznymi wprawdzie, ale pustymi drogami. Mozna też w Lesznie zjechać na Ścinawę i Głogów - Legnicę. Też będzie lepiej.
Zgadzam się z Krzysiem, o ile chodzi o jazdę w dzień W nocy można śmiało śmigać przez centrum, droga mało skomplikowana.
... Pośpieszny pociąg "Przemyślanin" odjeżdża z Przemyśla o godz. 17.50, z Rzeszowa 19.09 , z Krakowa 21.55 , z Katowic 23.45 , z Opola 1.35. We Wrocławiu jest o 2.56, gdzie za mniej- więcej godzinkę jest pociąg do Jaworzyny Śląskiej...
Autobusy z Jaworzyny do Świdnicy są o 5.02 i 5.55, ale obawiam się, że bez godziny stania przed drzwiami się nie obejdzie. Spróbuję tak załatwić, żeby chociaż o wpół do siodmej ktoś wpuścił oczekujących.
Tak, ale zacytowałeś moją wypowiedź, z której wynikało, że polecam jazdę przez Wroc tylko nocą, w związku z tym całej reszty doby nie polecam - zatem zastosowałeś masło maślane
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment