Może ktoś jasno i wyraźnie opisać trasę przejazdu przez Wrocław od strony Poznania w kierunku właściwym... Podczas przejazdu przez Wrocław zawsze najwięcej czasu się traci. Z góry dziękuje
2006.03.11 - XIV Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2006" - PLOTY
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannMoże ktoś jasno i wyraźnie opisać trasę przejazdu przez Wrocław od strony Poznania w kierunku właściwym... Podczas przejazdu przez Wrocław zawsze najwięcej czasu się traci. Z góry dziękujeLast edited by JAckson; 2006-03-08, 12:17.MM961
4:-)Comment
-
Proponuję w Rawiczu skręcić na Lubiąż i stamtąd kierunek Strzegom - Wałbrzych. Omija się całkowicie Wrocław i jedzie bocznymi wprawdzie, ale pustymi drogami. Mozna też w Lesznie zjechać na Ścinawę i Głogów - Legnicę. Też będzie lepiej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZaraz popatrzę na mapę i spróbuję napisać.MM961
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuProponuję w Rawiczu skręcić na Lubiąż i stamtąd kierunek Strzegom - Wałbrzych. Omija się całkowicie Wrocław i jedzie bocznymi wprawdzie, ale pustymi drogami. Mozna też w Lesznie zjechać na Ścinawę i Głogów - Legnicę. Też będzie lepiej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodek... Pośpieszny pociąg "Przemyślanin" odjeżdża z Przemyśla o godz. 17.50, z Rzeszowa 19.09 , z Krakowa 21.55 , z Katowic 23.45 , z Opola 1.35. We Wrocławiu jest o 2.56, gdzie za mniej- więcej godzinkę jest pociąg do Jaworzyny Śląskiej...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZgadzam się z Krzysiem, o ile chodzi o jazdę w dzień W nocy można śmiało śmigać przez centrum, droga mało skomplikowana.MM961
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW piątkowe popołudnia także odradzam jazdę przez Wrocław. Dopiero po 19-20 zaczyna się rozluźniać.Comment
-
ja zgłaszałem może nawet będę kluczowym uczestnikiem - wszak trza zdetronizować ubiegłorocznego laureata
p.s. Krzysiu jeśli dojdziesz do wniosku żebym tu posprzątał - daj mi znać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTja zgłaszałem może nawet będę kluczowym uczestnikiem - wszak trza zdetronizować ubiegłorocznego laureataPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Hmmm.... mam takiego super kwacha lagerka, mogłabym startowaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa także nie, dlatego tego nie napisałemComment
Comment