Bardzo intensywnie przekonywać mnie nie musisz, chodzi mi o to, czy zbierze się ekipa. W obu przedstawionych przypadkach ceny są prawie takie same, więc optuję za Trzema Kafkami.
Kto jest chętny, niech się wpisuje migiem:
1. Krzysiu,
na życzenie niektórych kręgów przenoszę spotkanie pogiełdowe do Espresso.
kropką nad i, była moja wizyta w Rutynie, gdzie jak zwykle nie ma Smoczej, a właściciel wzrusza rękami.
Bardzo intensywnie przekonywać mnie nie musisz, chodzi mi o to, czy zbierze się ekipa. W obu przedstawionych przypadkach ceny są prawie takie same, więc optuję za Trzema Kafkami.
Kto jest chętny, niech się wpisuje migiem:
1. Krzysiu,
No Krzysiu, dawno nie widziałam Cię więc może teraz będzie okazja :-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
na życzenie niektórych kręgów przenoszę spotkanie pogiełdowe do Espresso. (...)
żeby wszystko było jasne tom razom to nie ja
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
to wpływowe kręgi, które trzymają władzę
już serio, blisko stamtąd do Gildy czy C.K. (na C.K.) i do Karata (na Relakspol) oraz na większe jedzonko (Bar na Rogu, róg Garncarskiej i Karmelickiej). w Espresso, będą duże kanapki z możliwością odgrzania w mikrofali.
bartosz załatwi mapkę z wspomnianymi i wartymi odwiedzenia lokalami w okolicy.
(...)w Espresso, będą duże kanapki z możliwością odgrzania w mikrofali (...)
Ostatecznie każdy może sobie przynieść Gorący Kubek Knora i kupiwszy wrzątek zrobić sobie pyszną zupkę
Widzę, że ja się chyba jednak nie nadaję na lajboCKa.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
jak zapłacisz odstępnego lokalowi 350 zł prosze bardzo, ja tej kasy nie mam, a instytucja charytatywną nie jestem.
Ale ja nie mówię, że masz coś komuś fundować. Dziwi mnie tylko pomysł spotkania w lokalu w którym jedyną atrakcją jest piwo i kanapki odgrzewane w mikrofali. A o ile pamietam ten lokal był także typowany na stałą lajboCKową siedzibę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
A jakich innych atrakcji szukasz dla birofilów i piwowarów Baru z tańcami na róże
Nie obrażaj się ergie. Po prostu sprawiasz wrażenie jakbyś szukał dziury w całym - a to jest nie fair wobec e-prezesa, który nagoni się po mieście by coś załatwić dla nas wszystkich a Tobie brak jeszcze w tym wszystkim atrakcji.
Comment