Mam nadzieje, że w tym roku uda mi się pojawić.
Spotkanie pogiełdowe 2006.02.18
Collapse
X
-
-
Mnie w tym roku niestety nie - będę z Wami duchem - serdecznie pozdrawiam
:smutek:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WarekMam nadzieje, że w tym roku uda mi się pojawić.
A ja Go nie poznałam....
Nitka, Bahtol - przede wszystkim Wam, jako bezpośrednim Gospodarzom, dziękuję bardzo, ale to bardzo, za wszystko. Jesteście cudowni!
Dziękuję wszystkim Lajbockom za przemiłą i bardzo udaną imprezę. Piwo smaczne dopijam właśnie teraz, podróż nieco je wygazowała, co akurat tylko pozytywnie na nie wpłynęło.
Dzięki wielkie!
Comment
-
-
Spotkanie bardzo udane i bardzo się cieszę że w końcu udało mi się nawiedzić Kraków
Sorki dla tych z którymi nie pożegnałam się rano ......... chrapaliście i nie dało się Was obudzić
Wielkie podziekowania dla Nitki i Bahtola za przechowanie!!!
P.S. Jakby ktoś chciał fotki (jest ich niewiele) to podawać adres @ na PM
Comment
-
-
My też dziękujemy przede wszystkim szacownemu gronu, które zaszczyciło nas swoją obecnością oraz wszystkim którzy w jakiś sposób przyczynili się do tego, że imprezy przebiegały bardzo sympatycznie i solidnie. Chciałem też przekazać specjalne pozdrowienia dla syberyjskich jeży ocieplanych styropianem.=bahtol=
Comment
-
-
Bardzo miłe spotkanie...
Dołączam do podziękowa Asi, dodatkowo dziękująć E-prezesowi za zorganizowanie spotkania pogiełdowego. Nitce i Bahtolowi za nakarmienie i przenocowanie, a Krzysiowi za nocne skoki adrenalinyLast edited by iron; 2006-02-20, 13:15.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron... a Krzysiowi za nocne skoki adrenaliny
Comment
-
-
Wielkie dzięki dla wszstkich, którzy tłumnie przybyli a szczególne podziękowania dla e-prezesa za organizację.
Specjalne podziękowania dla mwojtaszka i e-prezesa za poczęstunek domowymi wyrobami.
Ekstra specjalne pozdrowienia dla smalcu (od Nitki i bahtola) za zatrzymanie poziomu podpicia na idealnym poziomie i całkowity brak kaca
Jescze raz dzięki Wam wszystkim .To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Dziękuje wszystkim za przemiłą zabawę. E-prezes co prawda nie zatańczył na rurze, bo miał gacie po tacie, a nie koronkowe stringi z Koniakowa, ale przyobiecał w przyszłym roku zorganizować lokal z panami tańczącymi na rurze na zmianę z innymi panami Róży też żadnej nie przyuważyłam.
Brakowało rozgadanego Shlangbauma, który jak wieść gminna niesie przeziębił się na Okopowej w Warszawie (starajacie się omijać tą ulicę szerokim łukiem)
Z ciekawostek przez chiwlę byliśmy we Wrocławiu, przynajmniej jeden pan tak sądził. Podejrzewam, że patent na ocieplanie syberyjskich jeży styropianem już jest w rękach Krzysia. Tylko nie wiem co na to borsuki
Kończąc swój niezrozumiały z powodu przemęczenia organizmu dla innych i siebie wywód dziękuję jeszcze raz.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A zapomniałam dodać słówka specjalnie dla Bahtola: KĄTOMIERZ.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Sprostowanie:Cielak był tylko na giełdzie, za to Małejżonki jakby nie było
Podziękowania dla organizatora spotkania - E-Prezesa!
No i oczywiście dziękuję miłym Gościom za towarzystwo na giełdzie i imprezach towarzyszących. Odważę się zaprosić Was na następne giełdy od razu.
Comment
-
Comment