E-prezesie, mi ta opcja z 10 zł odpowiada. Pod warunkiem, że t na przykład kanapka będzie też dostępna w wersi bezmięsnej.
Spotkanie pogiełdowe 2006.02.18
Collapse
X
-
No ja na kanapkę i wejściówkę plus rabatowe piwo się piszę jak najbardziej.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Mi jest obojętnie, jeśli chodzi o to, czy wejście będzie płatne, czy nie płatne.
Ale muszę cię e-prezesie trochę nastraszyć. Otóż impreza, którą organizujesz będzie nie tylko pogiełdowa. Otóż moje czujne oczy wypatrzyły tą dyskusję i okazuje się, że dzień wcześniej tj. w piątek będą V URODZINY BROWARU A to znacznie podnosi rangę sobotniego spotkaniaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czy są już jakieś ustalenia odnośnie spotkania pogiełdowego?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes... w brud ...
Jak na razie nie doszukałem się informacji o tanich hotelach, więc nie jestem zdecydowany na żadną imprezę. Byłem chętny na przyjazd, ale nie chcę zwalać się nikomu na głowę, wolałbym z ekipą jakąś niekrępującą bazę wykorzystać.
Comment
-
-
Jeśli mogłabym cię jakoś Krzysiu przekonać to zwyle nocowałam w Krakowie w tym Schronisku, bo blisko centrum. Lecz było to parę ładnych lat temu i pamietam, że strasznie Panie były wrażliwe na punkcie godziny powrotu do schroniska. Nie wiem jak jest teraz.
Ten hostel natomiast wynalazłam przed chwilą w Internecie. Moim zdaniem ceny nie są takie tragiczne.Last edited by Maggyk; 2006-02-09, 10:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
pszam za błąd staram się poprawiać na bierząco, ale nie zauważyłem.
też sobie cenię taki lokal jak przytułek Marusi, ale poza bahtolem nikt z nas nie dysponuje "niekrępującą bazą" z dość oczywistych powodów. jako mieszkający na stałe w Krakowie nigdy nie lokalizowałem tanich ho(s)teli a i słowo "tani" nie jest oczywiste.
Comment
-
Comment