Podobnie jak Albeertos zostaję z rodzinka w Żywcu na cały tydzień zatem na imprezowanie pojawię się gdzie bądź ono będzie miało miejsce. Jednak dla faktu zagłosowania zagłosowałem za domkami ( co by inaczej było)
V Żywieckie Giełdowanie 16-18.06.2006
Collapse
X
-
Ze względu na wygodę, a i pewnie rosnącą liczbę uczestników (Hacjenda jakby fajna nie była to z gumy nie jest), jestem za domkami. Choć może nie powinienem się wypowiadać bo jeszcze nie wiem czy będę mógł zawitać do Żywca.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Sądzę, że tak samo daleko, tylko nie pod górę i w inną stronę, bo prawdopodobnie chodzi o jakiś ośrodek nad Jeziorem Żywieckim.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Spoks, Marco na pewno zorganizuje jakiś transporcik A jeśli nie, to taksa na 4 osoby nas nie zrujnuje
Comment
-
-
W Żywcu można zamówić taxi która zabiera siedmiu pasażerów , wiem bo ze znajomymi korzystałem dwa lata temu będąc w ośrodku nad Jeziorem Żywieckim ,wtedy koszt przejazdu jest naprawdę nieduży , ośrodek w którym byliśmy posiada domki na sześć osób po przystępnej cenie , na terenie ośrodka znajduje się parking , boisko do siatkówki , miejsce na ognisko i tyle miejsca że można rozegrać mecz piłki nożnej , oczywiście ośrodek bezpośrednio miał dostęp do jeziora z pomostem i wypożyczalnią sprzętu , kajaki , rowery wodne. W domkach nie ma luksusu ale jest to co powinno być , łóżka kuchnia z lodówką , łazienka z kabiną prysznicową , jasną jest sprawą że na taki spęd trzeba będzie zrobić dużo wcześniej rezerwację. Jest też bar w którym można zjeść , polecam bo tam byłem i naprawdę mile spędziłem tam czas .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSpoks, Marco na pewno zorganizuje jakiś transporcik A jeśli nie, to taksa na 4 osoby nas nie zrujnuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Zamieszczam fotkę z tego ośrodka , w dole jezioro no i ja na pierwszym planie przy degustacji piwa na werandzie domku.
Dodam, że w domkach mieści się sporo więcej, niż 6 osób
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto jest akurat względne, a ja lubię mieć swobodę i wyjść kiedy chce, a nie kiedy duża grupa chce niemniej nie zamykam tej kwestii.
Comment
-
-
Wybrałem domki bo nie każdy lubi jak Slavoy katuje do 6 rano jakąś beznadziejną muzykę
No i jednak to łóżko do mnie przemawia.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Marek, spoko, wszyscy zagłosują na domki, a potem parę osób nagle się rozmyśli i pojedzie do Hacjendy
Comment
-
Comment