Jestem za domkami, po raz drugi mogę nie znieść psich całusów podczas 2 godzinnej drzemki.
V Żywieckie Giełdowanie 16-18.06.2006
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespytanie czy te domki będą tak samo daleko jak Hacjenda?
No niestety tak.
Nikt jescze nie wpadł na pomysł założenia bazy noclegowej w poblizu browaru bo obłożenie takiego miejsca było by znikome
Zaledwie kilkaset metrów od hacjendy jest zamkniety ośrodek wczasowy ale włascicielka nie jest zainteresowana przyjmowaniem goscibez brody...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA ja myślę, że wystarczająco długo siedzieliśmy Pawłowi na głowie. Przecież po naszym pobycie przynajmniej z tydzień musiał sprzątać Hacjendę... Jestem za domkami - stanowczo.bez brody...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolokPaweł oczywiscie zaprasza także w tym roku - przyzwyczaił się do nasWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuDecyzja zapadła - wynająłem bazę w ośrodku Neptun.
Pytam, bo chcę zarezerwować coś w pobliżu Neptuna.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Proszę nie traktować mojej deklaracji jako wytycznej dla forumowiczów w temacie zakwaterowania. Rezerwacji dokonałem we własnym zakresie dla grupy znajomych. O ile wiem, na razie nie ma problemów z miejscami, natomiast należy wpłacić zaliczkę.Comment
-
Z racji iż obecnie w pocie czoła pracuję na 2 etaty i jeszcze obsiewam hektary
zachęcam do następującego rozwiązania.
Skupienie się się dość bogatej ofercie noclegowej w miejscowości Zarzecze gm. Łodygowice (pełną ofertę noclegową podrzucę w wolnej chwili)
Wiocha jest mała (jedna prosta, dwa zakręty ) wiec nawet gdyby wszyscy sie nie zmieścili w jednym ośrodku to nie będzie daleko. tam gdzie się zbierze najwiecej luda lub gdzie będą najodpowiedniejsze warunki postawim beczkę.
ja niestety nie mam w tym roku czasu na zrobienie zorganizowanego pobytubez brody...Comment
Comment