Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InfamChyba się wybiorę do Wrocławia (mimo tego, że jedna osoba nie odpowiedziała na moją PW)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaAleż widzę, że do Ciebie. Tyle w tym temacie głupot o parasolkach, że nie sądziłam, że jeden post więcej luźnej wypowiedzi zrobi różnicę.
1. to jest temat założony przeze mnie, dotyczący imprezy organizowanej przeze mnie.
2. Schlangbaum zadał pytanie mi
Wniosek: tylko ja mam prawo decydować, co kto może w tym temacie pleść - Ty nie masz takiego prawa, więc nie życzę sobie, żebyś informowała forumowiczów co mogą robić w moim temacie. Teraz wszystko jasne?
Ten temat nie został pociachany tylko dlatego, ze już i tak jest 10 tematów dotyczących tych imprez
Comment
-
-
Dobra, dobra, już przestańcie, trochę za bardzo się wyostrzyłam Marcin, nie cytuj takich kwiatków, człowiek raz w złości coś palnął głupiego, sam zapomniał (Admin mam nadzieję też) a inni pamiętają
Comment
-
-
żaden szanujący się admin nie czyta takich paszkwili- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTżaden szanujący się admin nie czyta takich paszkwili
Comment
-
-
A propos miejsc do noclegu, to już się boję, bo prawdopodobnie będe miała całą chatę z dwoma ogrodami wolną, a to grozi niedotarciem na szkolenie
Comment
-
-
Dobrze zrozumiałeś - Warsztaty za friko, szkolenie 30-35 zł.
P.S. Wypelnij profil
Comment
-
Comment