Ja chętnie przyjade zobaczyć to niemieckie miasto ale czy nie można tego szkolenia zrobić też n.p. w Tychach przy browarze ?
Jak mi wiadomo tu na miejscu też się robi podobne imprezy ale w gronie zamkniętym.
A kto Ci broni zorganizować? ja, póki co, nie mam ambicji ogólnopolskich
No chyba juz uzupełniłem profil. A apropos noclegów we Wrocławiu to zobaczcie http://www.dlastudenta.pl/pasaz/?act=show_ar&id=1143 - mają niezłą ofertę dla studentów.
A i proszę mnie oczywiście wpisać na listę niedzielnego szkolenia.
A ja dzisiaj wypiłem piwko ze Szlangaumem i było fajowo, więc te parasolki mu chyba nie zapadły głęboko w pamięć i nie denerwują aż tak moje posty wymieniane z Wami.
Po prostu teraz się uśmiechnij
Co za piękny dzień...Udało mi sie zarezerwowac miejsce w Piaście I juz mam nocl;eg..mam! mam! mam!
A informacje dotyczące noclegów są takie: w Polonii miejsc już nie ma (jakieś szkolenie sobie akurat na ten weekend zarezerwowało miejsca, o czym mnie pani poinformowała z niejaką satysfakcją...) i są miejsca w Piaście
A teraz Schlangbaum jak nic mnie zbombie, że kogo obchodzą moje problemy noclegowe
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Raczej chodzi o fakt, że sie tym, cieszę i bredzę na ww temat
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
Warsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
spoko, zapisany Tak, 12.00
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam
Warsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?
Zaczniemy po 11.00. Dokładny (w miarę) program zamieszczę najpóźniej w poniedziałek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rutek_patrol
A ja chciałbym zabarc ze sobą jeszcze trzech znajomych. Czy da się? Jeśli tak to proszę zapisać Tomka, Tomka i Jancia.
Jeśli koledzy się zalogują na forum browar.biz i dadzą się poznać choć paroma postami (ale nie na zasadzie "napiszę trzy posty, zeby móc brać udział w szkoleniu, a potem spadam") to się sami zapiszą. Generalnie jest to szkolenie dla forumowiczów, po za tym liczba miejsc już właściwie wyczerpana, chyba, że ktoś zrezygnuje, a nie podejrzewam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Marusia, do której godziny będzie trwało szkolenie?
Sensor ocenia takie szkolenie na minimum 3 godziny. Oczywiście wszystko też zależy od aktywności uczestników, dużo pytań, wicie rozumicie jeśli myslisz o tym samym, co Ahumba, czyli o zwinięciu się pociągiem o 15.30, to ryzyk fizyk, najwyżej nie zostaniecie do końca
Sensor ocenia takie szkolenie na minimum 3 godziny. Oczywiście wszystko też zależy od aktywności uczestników, dużo pytań, wicie rozumicie jeśli myslisz o tym samym, co Ahumba, czyli o zwinięciu się pociągiem o 15.30, to ryzyk fizyk, najwyżej nie zostaniecie do końca
Dokładnie o tym myślę. Niestety to chyba jedyne rozsądne połączenie, tak więc najwyżej nie zostaniemy do końca
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Comment