Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
-
-
No chyba juz uzupełniłem profil. A apropos noclegów we Wrocławiu to zobaczcie http://www.dlastudenta.pl/pasaz/?act=show_ar&id=1143 - mają niezłą ofertę dla studentów.
A i proszę mnie oczywiście wpisać na listę niedzielnego szkolenia.
Comment
-
-
Co za piękny dzień...Udało mi sie zarezerwowac miejsce w Piaście I juz mam nocl;eg..mam! mam! mam!
A informacje dotyczące noclegów są takie: w Polonii miejsc już nie ma (jakieś szkolenie sobie akurat na ten weekend zarezerwowało miejsca, o czym mnie pani poinformowała z niejaką satysfakcją...) i są miejsca w Piaście
A teraz Schlangbaum jak nic mnie zbombie, że kogo obchodzą moje problemy noclegoweMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Chyba najdszedł T
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
Warsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InfamChyba najdszedł T
Bardzo proszę o wpis na szkolenie z Sensorem (chyba, że za późno - Marusiu daj znać)
Szkolenie: 14.05.2006r. 12:00 ???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InfamWarsztaty: 13.05.2006r. - nie byłem jeszcze na czymś takim. O której zbierają się pierwsi piwosze?
Czy jak pojawię się ok. 13:00 to będzie początek (kiedyś od 13:00 można było zaczynać ), środek czy koniec?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rutek_patrolA ja chciałbym zabarc ze sobą jeszcze trzech znajomych. Czy da się? Jeśli tak to proszę zapisać Tomka, Tomka i Jancia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaspoko, zapisany Tak, 12.00
)Last edited by dkrasnodebski; 2006-04-08, 08:53.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiMarusia, do której godziny będzie trwało szkolenie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSensor ocenia takie szkolenie na minimum 3 godziny. Oczywiście wszystko też zależy od aktywności uczestników, dużo pytań, wicie rozumicie jeśli myslisz o tym samym, co Ahumba, czyli o zwinięciu się pociągiem o 15.30, to ryzyk fizyk, najwyżej nie zostaniecie do końca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiDokładnie o tym myślę. Niestety to chyba jedyne rozsądne połączenie, tak więc najwyżej nie zostaniemy do końca
Comment
-
Comment