Do Wrocławia nie pojadę, proszę na mnie nie liczyć . A tak poważnie gdyby ktoś organizował podobne szkolenie w Warszawie, chętnie bym sie podszkolił.
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiA tak poważnie gdyby ktoś organizował podobne szkolenie w Warszawie, chętnie bym sie podszkolił.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneTo szkolenie jest dla tych co regularnie coś warzą czy dla amatorów również?Last edited by adam16; 2006-03-01, 23:10.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneTo szkolenie jest dla tych co regularnie coś warzą czy dla amatorów również?Last edited by Marusia; 2006-03-01, 23:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia1. Marusia
2. WC
3. Kangur - może
4. Publius - może
5. Joelka
6. Piotras
7. Wesoły
8. Greg
10. Monne
11. Kham - aczkolwiek jak nie spieprzyć piwa to się dowie w sobotę, nie w niedzielę
Comment
-
-
-
no to "może Arta" też proszę dostawienie do możemogących- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja też może.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNo to jeszcze tylko jakiś nocleg by się przydało załatwić i baaardzo fajny weekendzik się kroji.
Comment
-
-
1. Marusia
2. WC
3. Kangur - może
4. Publius - może
5. Joelka
6. Piotras
7. Wesoły
8. Greg
9. Adam16 - może
10. Monne[IMG]ubb/wink.gif[/IMG]
11. Kham
12. Warek
13. Art - może
14. Tomasz_FK - może
Comment
-
-
Maiłabys już 15-go w mojej osobie jednak na "przeszkodzie drobna przeszkoda" w tym dniu młode maja Pierwszą Komunię i chyba nie uda mi sie niepostrzeżenie wymknąć na kilka godzin do Wrocławia"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment