Ja sie chętnie dopisuję do listy...Póki co "możemogących"(na 90%)
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
1. Marusia
2. WC
3. Kangur - może
4. Publius - może
5. Joelka
6. Piotras
7. Wesoły
8. Greg
9. Adam16 - może
10. Monne
11. Kham
12. Warek
13. Art - może
14. Tomasz_FK - może
15. Krzysiu
16. Jackson
17. Biziel na 80%
18. Mjp
19. Elcia
20. Bobsley
21. Maremali - wstępnie [cokolwiek by to nie znaczyło[IMG]ubb/wink.gif[/IMG]]
22. Kopyr
23. Tomalp
24. Juby_Piwosz
25. Seta - może
26. Kot_z_cheshire może na 90%
27. Antoś
28. Alchemych - może
29. Mycha - może
Yemiołki nie wpisuję, bo to yemiołkowe morze jest szerokie, głębokie i nigdy tam, gdzie rzeczona impreza Przyjedzie, to przyjedzie, a jak nie to przynajmniej fałszywych danych na liście uniknę
Zapytam dziś Sensora, czy jest jakaś maksymalna ilość uczestników, czy mogę tak Was zbierać do wora aż do maja
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-03-07, 12:42.
Ja bym prosił o info nt. planowanej godziny rozpoczęcia oraz możliwości noclegowych w jakimś przytułku , to przestanę być "może", albo w przestanę być zainteresowany...
Mam pytanko. A można by tak jakiś dyplomik potwierdzający uczestnictwo wykonać ?? Może komuś kiedyś się sprzyda, jak będzie roboty w browarze szukał albo w gastronomii.
Ja bym prosił o info nt. planowanej godziny rozpoczęcia oraz możliwości noclegowych w jakimś przytułku , to przestanę być "może", albo w przestanę być zainteresowany...
Jeśli chodzi o planowanie godzin to trochę za wcześnie, ale raczej będzie to ok. godz. 12.00. Co do przytułkowania to ja chwilowo nie mam takiej możlliwości, a nie będę się wypowiadać w cudzym imieniu - podam bazę noclegową hotelowo-schroniskową
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Mam pytanko. A można by tak jakiś dyplomik potwierdzający uczestnictwo wykonać ?? Może komuś kiedyś się sprzyda, jak będzie roboty w browarze szukał albo w gastronomii.
Sensor będzie robił to szkolenie jako osoba prywatna, zatem muszę się go zapytać - jeszcze go pracodawca oskarży, że wykorzystuje wiedzę nabytą za ich pieniądze na boku, bo kto uwierzy, że to za darmo
Dzięki za pomoc, naprawdę, jest jeszcze ponad 2 miesiące do Warsztatów i czas na zapodanie bazy noclegowej
Jeśli chodzi jednak o powyższą propozycję, to w sumie dobrze, że podałeś ją już teraz, gdyż jest ona o tyle dobra, że znajduje się na przeciwko Dworca Głównego (DW Piast) i rzut beretem od ul. Hubskiej, na której będą odbywać się nasze imprezy, nigdy jednak nie ma tam wolnych miejsc, zatem jeśli ktoś już teraz jest zdecydowany na przyjazd, to dzwonić w te pędy, może ze względu na tak odległy termin miejsca będą
Cena domeny: 3799 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 354.57 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Tu nocowali w zeszłym roku forumowicze z Trójmiasta, chwalili sobie, tanio jak barszcz[IMG]ubb/smile.gif[/IMG] http://www.puhot.pl/"
A czy to jest jednorazowa akcja czy też można mieć nadzieję, że w bliżej nieokreślonej przyszłości Sensor da się ponownie namówić na podobne szkolenie ?
A czy to jest jednorazowa akcja czy też można mieć nadzieję, że w bliżej nieokreślonej przyszłości Sensor da się ponownie namówić na podobne szkolenie ?
Oczywiście będę się starała o coroczne uczestnictwo Sensora w Warsztatach, ale ze względu na jego częste wyjazdowe obowiązki służbowe niestety nie mogę go wpisać na imprezę parę lat do przodu
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment