Do Wrocławia nie pojadę, proszę na mnie nie liczyć . A tak poważnie gdyby ktoś organizował podobne szkolenie w Warszawie, chętnie bym sie podszkolił.
To chyba niemożliwe. Warszawka pozostaje daleko w tyle pod tym względem do Wrocławia. Jeśli miałby się zdarzyć cud to pisałbym się. Czy byliby chętni...
Dzięki serdeczne, choć w Piaście to chyba mnie nie przyjmą- już tam kiedyś nocowałem . Może załapie się do Polonii, bo sam już nie wiem, gdzie ja tam spałem. Budynek był w ciągu innych budynków i chyba rzeczywiście naprzeciw dworca. A Polonia jest na rogu? No to może Polonia. Myślę o noclegu od piątku, bo nie wiem, o której się zacznie w sobotę. Nie chce wpaść (nie wiem nawet jeszcze gdzie to jest) z wywieszonym ozorkiem. Pomóżcie mi zlokalizować tę Polonię. Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Cuda się zdarzają
Może się weźmiesz za organizację takiego cudu????
A jednak udała mi się mała prowokacja :-)
Nie wezmę się za żadną organizację póki przynajmniej raz nie będę uczestnikiem takiej imprezy. I jeśli w Warszawce nic się nie wykroi w najbliższym czasie to przeciągnę się gdzieś dalej (jeśli mnie będą chcieli )
A jednak udała mi się mała prowokacja :-)
Nie wezmę się za żadną organizację póki przynajmniej raz nie będę uczestnikiem takiej imprezy. I jeśli w Warszawce nic się nie wykroi w najbliższym czasie to przeciągnę się gdzieś dalej (jeśli mnie będą chcieli )
Samo się nic nie wykroi lepiej przeciągnij się do Wroclawia, taka okazja może się więcej nie nadarzyc
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-03-22, 10:48.
Ale widzisz, Marusiu, Joelka już wie, że mnie to trzeba kilka razy powtarzać I za to Was lubię. Pozdrawiam
Hihihihi..antałku..Tobie trzeba kilka razy powtarzać a i ja przy tym korzystam I powiem Ci coś...Posieję panikę teraz ja: o matko! czy juz zamawiać noclegi czy jeszcze poczekać? o matko...matko....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
O Matko!!?? to już wszystko zajęte? Gdzie ja się podzieję, bedę chyba spał na dworcu. Skoro juz powiedziałem, że przyjadę, to będę, choć zmarznięty i głodny....
No jak mam nie panikować, kiedy Kot(ka) z cheshire wykupiła wszystkie miejsca w hotelach. Teraz pewnie będzie "konikować" przy dwrocu i sprzedawać trzy razy drożej. Lepiej przyślicie dwa piwa
Antałek....Jakie wykupiła???? Ja codziennie sprawdzam miejsca hotelowe, dzwonie co 2 dni..Jak nie będzie żadnych miejsc to sie wtedy rozpocznie wielka...przpogromna...PANIKA!!! I wtedy będę negocjowała warunki spania pod mostem
Nie macie się o co martwić, sekcja wrocławska zajęła już wszystkie miejsca noclegowe.
Do obowiązujących cen należy doliczyć skrzynkę piwa dla prezesowej i możemy wtedy rozmawiać o jakimś miejscu do spania(wolna jest jeszcze trzecia ławka na piątym peronie Dworca Głównego we Wrocławiu).
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Comment