Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
O rety, rety !!!!! Ja myślałem że Wy żartujecie Co ja teraz pocznę. Matko moja, ty już mnie pewno widzisz, jak leżę pod ławeczką na trzecim peronie i trzęsę się z zimna o drugiej nad ranem. Ale nie martw się mamusiu, Twój syn dla piwa (i poznania nowych przyjaciół) zniesie niejedno cierpienie. Koteczku drogi, może znajdzie się dla mnie jeszcze jakaś słomianka. Ja zacznę dzwonić od przyszłego tygodnia dopiero i mam nadzieję, że Kotka, jak zwykle sieje panikę. Pozdrawiam wszystkich
O rety, rety !!!!! Ja myślałem że Wy żartujecie Co ja teraz pocznę.
Oj Antałku. Ty to nie w śpiwór się zaopatrz jeno w jakiś filtr, co by przepuszczał do Ciebie same pozytywne wiadomości. Jak tak dalej pójdzie to się zestrachasz na amen
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Chyba się pomyliłaś, przecież tam sie wynajmuje na godziny pokoje(pokoje niekoniecznie do spania).
Ja tam niczyim materacem nie byłam. Nie wnikam w jakich celach ktoś wynajmuje pokoje. Mogę jednak zapewnić, że jest schludnie i cicho. Nocowałam pare razy i jestem pewna, że to zwykły hotel.
Ja tam niczyim materacem nie byłam. Nie wnikam w jakich celach ktoś wynajmuje pokoje. Mogę jednak zapewnić, że jest schludnie i cicho. Nocowałam pare razy i jestem pewna, że to zwykły hotel.
Antałku nie słuchaj się Joelki i przyjeżdżaj ze śpiworem, oraz namiotem, bo może padać.
Parasaolkę?? W kiosku są takie pelerynki przeciwdeszczowe....Całe 3.50:P Owinie się i jak w kokoniku
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Po 11 latach wnawiam dzaiłanie browaru i zbieram fundusze na wymianę sprzętu. Wolałbym sprzedać kolekcję w całosci. Za całość chce 450 zl. Wysylka po mojej stronie. Rozważe sprzedaż pojedynczych sztuk pod warunkiem że znajdą sie chetni na wszytkie numery. Wtedy doliczyć...
Nocne Warzenie – Warszawski Browar Bazyliszek zaprasza na warzenie w swoim browarze!
Zwiedzanie browaru, aktywne uczestnictwo w całym procesie warzenia piwa, degustacja piw prosto z beczek oraz tanków – to zaledwie kilka atrakcji, przewidzianych w ramach „Nocnego Warzenia” w Warszawskim...
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment