Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałek
Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?
Collapse
X
-
Hmmm, trudno mi odpowiedzieć na Twojego posta. Czy naprawdę tak to odbierasz? Jeśli tak to jest mi strasznie głupio, bo nie zdawałem sobie sprawy, że ktoś tak może odbierać moje posty. Myślałem....., ale jak widać źle myślałem. Przepraszam Najbliższe spotkanie jest w czwartek, a czwartki mam zajęte do wieczora. Bardzo chciałbym znów wspólnie z Wami się napić piwa. Wcześniejsze spotkania widocznie umknęły mojej uwadze.
Wiesz, po tym co mi tu napisałeś nie wiem co robić.
Comment
-
-
Antałek i ja swoje dołożę....Czy Ty wiesz, w jaką panikę mnie teraz wprawiłeś???A swoją drogą..Miło, że tam jeszcze miejsca sąMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekOj, Kocie, teraz mi nie do śmiechu, bo chyba obraził się na mnie krajan
Comment
-
-
Temat parasolki wyszedł nie ode mnie, aby podtrzymać żartobliwy charakter postów pisanych przez kilka osób. Szlangbaum, wiesz, że zmusiłeś mnie do zajrzeznia we wszystkie napisane przeze mnie posty. A to po to , żeby sprawdzić, czy mogłem komuś nieopatrznie czymkolwiek zrobić przykrość. I może nawet znalazłem. Zapewniam Cię jednak, że nie chciałem tutaj nikogo urazić, również Ciebie. Wybieram się w czwartek do espresso, ale jeśli miałbym Ci tym zepsuć wieczór- daj znać. Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOrganizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
Comment
-
-
Marusiu, dziękuje, bo naprawdę zrobiło mi się głupio i przykro. Ja po prostu tutaj, na forum odreagowuję codzienny stress. I niejednokrotnie śmieję się w głos czytając Wasze posty. Ale nie chcę również kogokolwiek denerwować, tym bardziej kogoś, kogo znam osobiście i z którym piłem piwo. Oj, chyba zrobiło się jakby sztywniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumE tam zaraz obraził Po prostu jestem zdziwiony. Większość postów, które w tym temacie zamieszczasz wygląda po prostu dziwnie. Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
Temat nie jest o konkretach więc każdy bawi się w grę słów i te posty chyba jeszcze namnożą się do maja
Comment
-
Comment