Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałek
    mam, Mam MAm MAM !!!!
    Mam miejsce w hotelu. Wy chyba sobie żartowaliście, bo jak zacząłęm rozmowę z recepcjonistką, że bardzo mi zależy i może znajdzie się jeszcze, choćby maluteńka jedyneczka, to ona ze zdziwieniem powiedziała: "ale my mamy wolne pokoje"
    Wow, ale wtopa
    W każdym razie mam miejsce w Polonii, a więc..... DO ZOBACZENIA !!!!!
    Ale Ty człowieku aferę zawsze robisz wkoło siebie Do Wrocławia jedziesz a na spotkania w Krakowie nie przyjdziesz

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• joelka
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.03
      • 817

Bez dokuczania, bez dokuczania proszę. Spotkania w sekcjach nie są obowiązkowe

Comment

• Antałek
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.12
        • 164

Hmmm, trudno mi odpowiedzieć na Twojego posta. Czy naprawdę tak to odbierasz? Jeśli tak to jest mi strasznie głupio, bo nie zdawałem sobie sprawy, że ktoś tak może odbierać moje posty. Myślałem....., ale jak widać źle myślałem. Przepraszam Najbliższe spotkanie jest w czwartek, a czwartki mam zajęte do wieczora. Bardzo chciałbym znów wspólnie z Wami się napić piwa. Wcześniejsze spotkania widocznie umknęły mojej uwadze.
        Wiesz, po tym co mi tu napisałeś nie wiem co robić.

Comment

• kot_z_cheshire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.11
          • 2201

Antałek i ja swoje dołożę....Czy Ty wiesz, w jaką panikę mnie teraz wprawiłeś???A swoją drogą..Miło, że tam jeszcze miejsca są
          Młode koty mają adhd, niestety.
          Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
          Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
          Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Antałek
            • 2005.12
            • 164

Oj, Kocie, teraz mi nie do śmiechu, bo chyba obraził się na mnie krajan

Comment

• Shlangbaum
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2005.03
              • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałek
              Oj, Kocie, teraz mi nie do śmiechu, bo chyba obraził się na mnie krajan
              E tam zaraz obraził Po prostu jestem zdziwiony. Większość postów, które w tym temacie zamieszczasz wygląda po prostu dziwnie. Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Antałek
                • 2005.12
                • 164

Temat parasolki wyszedł nie ode mnie, aby podtrzymać żartobliwy charakter postów pisanych przez kilka osób. Szlangbaum, wiesz, że zmusiłeś mnie do zajrzeznia we wszystkie napisane przeze mnie posty. A to po to , żeby sprawdzić, czy mogłem komuś nieopatrznie czymkolwiek zrobić przykrość. I może nawet znalazłem. Zapewniam Cię jednak, że nie chciałem tutaj nikogo urazić, również Ciebie. Wybieram się w czwartek do espresso, ale jeśli miałbym Ci tym zepsuć wieczór- daj znać. Pozdrawiam

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                  Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
                  Dzięki za wsparcie, ale dam sobie radę To jest temat wstępny, więc pozwalam brykać bezkarnie i z zapartym tchem czytam o Antałkowych przeżyciach
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Antałek
                    • 2005.12
                    • 164

Marusiu, dziękuje, bo naprawdę zrobiło mi się głupio i przykro. Ja po prostu tutaj, na forum odreagowuję codzienny stress. I niejednokrotnie śmieję się w głos czytając Wasze posty. Ale nie chcę również kogokolwiek denerwować, tym bardziej kogoś, kogo znam osobiście i z którym piłem piwo. Oj, chyba zrobiło się jakby sztywniej.

Comment

• dkrasnodebski
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.05
                      • 2316

Nie mam parasola. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Oj, chyba mam to w nosie. Przjadę i już
                      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Infam
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2005.05
                        • 715

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
                        Przyuważyłam że i w tym roku jest już ktoś z forum chętny na Trio.
                        (...)
                        Trio to bardzo kusząca propozycja
                        "Dużo to nie znaczy Dobrze
                        Dobrze znaczy dużo"

Comment

• Infam
                          • 2005.05
                          • 715

To jest b. przekonujące . Chyba się wybiorę do Wrocławia (mimo tego, że jedna osoba nie odpowiedziała na moją PW)
                          Dobrze znaczy dużo"

Comment

• Infam
                            • 2005.05
                            • 715

Nie bierzcie przynajmniej dwóch ostatnich moich postów na serio
                            No może za wyjątkiem "niezdecydowanej" deklaracji przyjazdu.
                            Dobrze znaczy dużo"

Comment

• joelka
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.03
                              • 817

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam
                              Trio to bardzo kusząca propozycja
                              Pewnie, że nikt nie weźmie Tojego posta na serio bo jest bardzo śmieszny. Nawet nie żauważyłam jak to fajnie wyszło z tym Trio

Comment

• joelka
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.03
                                • 817

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                                E tam zaraz obraził Po prostu jestem zdziwiony. Większość postów, które w tym temacie zamieszczasz wygląda po prostu dziwnie. Organizatora interesuje czy bedziesz czy nie a to czy masz parasolkę to nie jest zbyt istotne - tak mnie sie wydaje. Marusiu
                                Oj wyluzuj troszeczkę. Ja rozumiem zwracać uwagę, kiedy ktoś robi sajgon na forum, ale przy takich milusich postach Antałka?
                                Temat nie jest o konkretach więc każdy bawi się w grę słów i te posty chyba jeszcze namnożą się do maja

Comment

Przetwarzanie...
                                X